Battlefield 5 and battlefield 2042

Eviles61

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
453
Yav bu battlefield 5 illallah dedirtti cidden ne demek işlemci kullanımı %93 lerde geziyor bu kadar işlemci sömüren oyun olur mu? Ve optimizasyonu cidden kötü sizce battlefield 2042 nasıl olur? Sal be işlemcimizi kardeşim

Müneccin değiliz ne yorum yapsak yanlış olur.

Yav bu battlefield 5 illallah dedirtti cidden ne demek işlemci kullanımı %93 lerde geziyor bu kadar işlemci sömüren oyun olur mu? Ve optimizasyonu cidden kötü sizce battlefield 2042 nasıl olur? Sal be işlemcimizi kardeşim
Genel olarak böyle değildir ama. Bende hiç o seviyelere gelmedi işlemci kullanımı. Sende sorun vardır belki.
Bf 2042'ye gelecek olursak. Deli dehşet bir şey olacak. Heyecanla bekliyorum.

Daha fazla işlemci ister 2042. Çünkü daha güncel ve daha fazla oyuncuyla oynanan bir oyun.

3500X ile alakası yok hocam oyun işlemciyi resmen sömürüyor

r7 3800x ağlıyor işlemci oyunda. Oyun bozuk aga zaten 1 yıl olmadan kestiler oyundan desteği onlar bile sevmiyor oyunu bence.

Battlefield 5 and battlefield 2042​

Andı ne lan
- şey mi dostum, yine bf ler yine ben

Yenisi 128 kisilik oyuncularin oldugu maclarla olacakmış , daha eglencsli olabilir ve mw3 serisini oynayan bilir onun gibi teknolojik savaslarin kullanimini oyuncuya acarlar ve bu konuda ayrintiya düşerse saracaktir.

Bu arada islemci sorun edenler
11700k 55-65 derece ile %20-25 yuklerle
Gtx 1060 6 gb ile hing ayarda akiyor , fpsi makul seviyeye sabitleyin olmadi , cunku ayarlarda fpsi render al gibi birsey olsa gerek bi secenek vardi , onu acinca islemciyi zorluyor zaten , bende acik bu arada .

Geri