Ekran Kartı Görüntü vermiyor

Bars80

80+
Reaksiyon skoru
2
Herkese iyi forumlar,

Evdeki bilgisayarların birinde bulunan Strix Rx480 Ekran kartı bir anda görüntü vermemeye başladı. Kullanmış olduğum başka bir hazır sistemde denedim fakat sonuç gene aynıydı. Bilgisayarın klavye ışıkları dahi yanıyor tek sıkıntı görüntü vermiyor. Ne yapmam gerekir. Lütfen yardımcı olun.

Herkese iyi forumlar,

Evdeki bilgisayarların birinde bulunan Strix Rx480 Ekran kartı bir anda görüntü vermemeye başladı. Kullanmış olduğum başka bir hazır sistemde denedim fakat sonuç gene aynıydı. Bilgisayarın klavye ışıkları dahi yanıyor tek sıkıntı görüntü vermiyor. Ne yapmam gerekir. Lütfen yardımcı olun.
Ekran kartı yanmış herhalde tam bilmiyorum bende eskiden böyle bir sorun yaşamıştım ekran kartın yanmış dediler

Yanmış olacağını sanmıyorum ama maksimum tamir fiyatları ne kadardır?
Yanmış olmazsa başka bir monitör de deneyin ama denediğinizi söylüyorsunuz yani ekran kartı yanmış

Zaten elimde 1060 ekran kartı var onu takınca sorun yok sorun ekran kartında

Herkese iyi forumlar,

dostum ekran kartın yanmış olabilir (İnşallah yanmamıştır). çünkü başka sistemde denedim dedin bilgisayarcılar tamire fazla para isterler 300 tl gibi bi fiyat isterler oda isteyerek yapan tanıdığın biri varsa ona götür yoksa değer vermeden ekran kartını yapmaya çalışıyorlar rebeling yapıyolar çipi iyice bozuyolar sen yinede dikkat et başıma gelmedi değil olmazsa ffarklı bir ekran kartı ile dene yada bi bak koku varmı İnşallah istedğine ulaşırsın iyi günler.

dostum ekran kartın yanmış olabilir (İnşallah yanmamıştır). çünkü başka sistemde denedim dedin bilgisayarcılar tamire fazla para isterler 300 TL gibi bi fiyat isterler oda isteyerek yapan tanıdığın biri varsa ona götür yoksa değer vermeden ekran kartını yapmaya çalışıyorlar rebeling yapıyolar çipi iyice bozuyolar sen yinede dikkat et başıma gelmedi değil olmazsa ffarklı bir ekran kartı ile dene yada bi bak koku varmı İnşallah istedğine ulaşırsın iyi günler.
Yandığını sanmıyorum koku vs yok fanlarida dönüyor yani sistem windowsa geliyor ama görüntü yok

Yandığını sanmıyorum koku vs yok fanlarida dönüyor yani sistem windowsa geliyor ama görüntü yok
dediğim gibi zaten çoğunlukla internette bakabilirsin fanları dönüyor ama görüntü gelmiyor gibi sorunlarla karşılaşılıyor çip te sorun olduğunu düşünüyorum dostum ben çoğunlukla bu sorun üzerinden oluyor ısınmayla da oluyor böle sorunlar psu yeterlimi acaba ekran kartı için? birde windowsa kadar geliyor demişsin PSU da sıkıntı olabilir yük bindiği için ekran kartı görüntü vermeyi kesiyordur muhtemelen overclock yaptınmı acaba ?

dediğim gibi zaten çoğunlukla internette bakabilirsin fanları dönüyor ama görüntü gelmiyor gibi sorunlarla karşılaşılıyor çip te sorun olduğunu düşünüyorum dostum ben çoğunlukla bu sorun üzerinden oluyor ısınmayla da oluyor böle sorunlar PSU yeterlimi acaba ekran kartı için? birde windowsa kadar geliyor demişsin PSU da sıkıntı olabilir yük bindiği için ekran kartı görüntü vermeyi kesiyordur muhtemelen overclock yaptınmı acaba ?
Hayır daha dün taktim ekran kartını psu 750 watt ve 1060 kullanıyorum Ikiside strix model. Sistemde hiçbir sorun olduğunu sanmıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,639
Üyeler
186,920
Son üye
adaaaada
Geri