Aşk yok edilebilir mi?

BrainTech

80+
Reaksiyon skoru
12
Arkadaşlar şunu söyleyeyim, artık bir kıza asla aşık olmak istemiyorum, çünkü çok acı çektim, kızlara karşı çok utangaç davranıyorum, sevgili olmayı bırakın iyi bir arkadaş bile olamıyorum. Yani aşk duygusu bir kimyasalla veya bir terapiyle vs yok edilebilir mi? Yok edersem benim için çok daha iyi olur. Bu arada 11.sınıfım ve bu sıralar huzursuzluk, sinirlilik gibi sorunlarım da var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dertlerimi anlatabileceğim bir arkadaşım da yok, hepsi içimde kalıyor öfkeden patlıyorum ve artık buraya yazmaya karar verdim.

Arkadaşlar şunu söyleyeyim, artık bir kıza asla aşık olmak istemiyorum, çünkü çok acı çektim, kızlara karşı çok utangaç davranıyorum, sevgili olmayı bırakın iyi bir arkadaş bile olamıyorum. Yani aşk duygusu bir kimyasalla veya bir terapiyle vs yok edilebilir mi? Yok edersem benim için çok daha iyi olur. Bu arada 11.sınıfım ve bu sıralar huzursuzluk, sinirlilik gibi sorunlarım da var.
sihirli annem mi bu? iksir hazırlayalım yok olsun. psikolojik olarak yok edebilirsin. insan beyninin yapmak isteyip de yapamayacağı çok az şey var.

sihirli annem mi bu? iksir hazırlayalım yok olsun. psikolojik olarak yok edebilirsin. insan beyninin yapmak isteyip de yapamayacağı çok az şey var.
Nasıl yok edeceğim? Bir daha ne sevgili yaparım ne de evlenirim, gerçekten aşkı yok etmek istiyorum, çok zorluyor beni.

Nasıl yok edeceğim? Bir daha ne sevgili yaparım ne de evlenirim, gerçekten aşkı yok etmek istiyorum, çok zorluyor beni.
Dostum daha 11. sınıfsın bir şeyler yaşamış olabilirsin ama daha yolun çoook başındasın. Aynı zamanda da ergenlikte olduğun için bu tarz hissetmen normal. Öyle bir şey de yok unut onu psikolojik olarak anca.

Dertlerimi anlatabileceğim bir arkadaşım da yok, hepsi içimde kalıyor öfkeden patlıyorum ve artık buraya yazmaya karar verdim.
Aşık olmamanın tek yolu aşık olmamak 👍

Dostum daha 11. sınıfsın bir şeyler yaşamış olabilirsin ama daha yolun çoook başındasın. Aynı zamanda da ergenlikte olduğun için bu tarz hissetmen normal. Öyle bir şey de yok unut onu psikolojik olarak anca.
Ne yapayım yani o duruma geldim ve bu durumu en az 2-3 kere yaşadım, bir kıza ümitlendim ama sonu kötü oldu hep.

ben nasıl yaptım bilmiyorum ama evli olmama rağmen aşka inanmıyorum. mantıklı düşününce olmadığı da açık zaten. tamamen içgüdüsel ve hormonal bir şey. üreme ve soyunu devam ettirme içgüdüsünün bir sonucu. bende o da yok. üreme ve soyumu devam ettirmenin bana hiç bir şey katmayacağının da farkındayım. kendi hayatımı yaşıyorum. milyarlarca yıllık dünyadanın sana ayrılmış döneminde yaşayan bir noktasın ve kendi hayatını yaşamak için mantıklı düşünmen gerekiyor. hayat üzülmek için çok kısa. mantığını ön plana çıkar. hayatta her şeye mantıksal yaklaşmaya çalış.

Aşık olmamanın tek yolu aşık olmamak 👍
Nasıl ama yani doğru da aşık olmamak da elimde değil işte keşke olmasam, bir an aklıma onunla ilgili bir şeyler geliyor, konuşuyoruz hayal dünyamda tabii ama hayaller ve hayatlar olayına dönüşüyor en sonunda.

Korona olmamanın en büyük sırrı koronaya yakalanmamak. (y)

Olay basit, beklentin olmayacak. O kafadan ilerlemeyeceksin. Zaten bunu yapınca bir sorun olmuyor.
Hadi beklentim yok diyorum tabii duruma büyük bir ruhsal çöküntü ve sinirli halimle geçiyorum fakat yine gidip aynı şekilde hevesleniyorum iki gün sonra.

sen belki yok edmesin ama kardesim hic dert etme ben yokettim iyice canavarlastim cok kotu bisey

Nasıl ama yani doğru da aşık olmamak da elimde değil işte keşke olmasam, bir an aklıma onunla ilgili bir şeyler geliyor, konuşuyoruz hayal dünyamda tabii ama hayaller ve hayatlar olayına dönüşüyor en sonunda.

Hadi beklentim yok diyorum tabii duruma büyük bir ruhsal çöküntü ve sinirli halimle geçiyorum fakat yine gidip aynı şekilde hevesleniyorum iki gün sonra.
Dostum olay basit, bende aynılarını zamanında yaşadım. Nefsine hakim ol ve hayatını kurtarmaya, kendini geliştirmeye odaklan. Amacın kız değil kendin olmalı sonra bir şeyler yapmak istersen gerisi zaten gelir. Dediğim gibi yaklaşacaksın.

sen belki yok edmesin ama kardesim hic dert etme ben yokettim iyice canavarlastim cok kotu bisey
Ya napayım işte kızı elde etmeyi geç arkadaş olmayı bile başaramıyorum ben de tamamen pes ediyorum canavarlaşacağım yapacak bir şey yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,344
Üyeler
190,735
Son üye
AliAlmis
Geri