AMD Klasöründeki PPC Klasörü Virüsmüdür ?

yldr37

80+
Reaksiyon skoru
134
1630712887148.png

metrics.csv Hızla yükseliyor gb boyutu ilk bunu bulduğumda 60 gb civarıydı sildim 400 kb olarak tekrar geldi 3 dk da fln 25712 kb ye çıktı gb lere doğru gidiyo bu şey virüsmüdür virüsse nasıl kurtulurum virüs deilse büyümesini nasıl durdurabilirim

not : arkdaşımda anakart hariç her şey aynı driverlar fln da aynı onda PPC Klasörü yok

bu konuda bu klasörü bulduk

(sabah yükselticem konuyu)

Virüs mü bir bilgim yok ama tarama yapmak bu olasılığa karar vermenize yardımcı olabilir.
Kaspersky ve Malwarebytes ile tam tarama yapın en azından virüs olup olmadığına karar vermiş olursunuz.

DDU ile sürücüleri silip yükle.

tekrar sildimde salt okunur fln yaptım bide şuan geri gelmedi yeniden başlatınca nolur bilmiyorum yarın bakıcam teşekkürler geri gelmesse yükseltmem konuyu

Temiz kurulum yap sonra yavaştan driverlari yükle Garanti çözüm

Arkadaşlar şimdi baktımda yine gelmiş ve şuan 2 GB Çok uğraşmadan nasıl kurtulabilirim eğer sadece uzun yol varsa ayrıntılı bi şekilde anlatırmısınız

Hocam Radeon Settings'de ayarınız vs. yoksa bence ayarları sıfırlayın belki de yanlışlıkla bir şey açtınız.

Kayıt ve yayın ayarlarını değiştirdim onun dışında ellemedim ayarları ama sıfırlıcam bide bu AMD ile mi alakalı yoksa başka bişeymi

Öncelikle virüs değil. Radeon ayarlarına girip performans kısmına gelin. Ölçümler kısmından görsel bırakın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,686
Üyeler
198,179
Son üye
vurma adam
Geri