Sahibinden param güvende ile satış

Teemo

80+
Reaksiyon skoru
71
Arkadaşlar sahibinden üzerinden işlemci ile anakart satıyorum alıcı taksitli alacağını ve bundan dolayıda paramgüvende ile almak istediğini söylüyor. her hangi bir sorun yaşarmıyım. ilk deneyimim hiç tecrübem yok bu konuda ?
bir de taksitli alımda para bana da mı taksitli geliyor yoksa ben parayı elime toplu bir şekilde mi alıyorum ?

Param güvende ile anakart gönderip iade olarak başka bozuk bir anakart alanı gördüm. Param güvende ile vermek zorunda degilsin illaki birileri cıkar.

Param güvende ile anakart gönderip iade olarak başka bozuk bir anakart alanı gördüm. Param güvende ile vermek zorunda degilsin illaki birileri cıkar.
Alıcı için gayet güvenli satıcıyı mağdur eden bir sistem gibi duruyor benden bundan dolayı çok sıcak bakmıyorum.

Alıcı için güzel sistemde satıcı için biraz sıkıntılı olabiliyor.

Anakartın fiyatı neyki? Param güvendede taksit ve komisyonla pahalıya gelebiliyor ki anakart için değmeyeceğini düşünüyorum

Anakartın fiyatı neyki? Param güvendede taksit ve komisyonla pahalıya gelebiliyor ki anakart için değmeyeceğini düşünüyorum
i3 9100f işlemci ile msi h310m pro vd plus anakart 1100 tl den anlaştık

ben bilgisayarımı sattım dün bugün kargoladım hadi bakalım :D

Ben param güvende ile alış veriş yaptım ve ürünü gayet sorunsuz kullanıyorum ama burada alıcı sorunluysa olan sana olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,968
Üyeler
186,700
Son üye
21calypso24
Geri