Pc Montajını Nerede Yaptırabilirim

Hayır dostum kendisi yapabilirse gerek yok ancak yazdığım kanallardanda yaptırabilir alt tarafı parçaları takıcak saatli bomba kurmicak :)
Çoğu yer parça çalıyor veya yanlış takıyor. Yada bir şeyi unutuyor.

Hayır dostum kendisi yapabilirse gerek yok ancak yazdığım kanallardanda yaptırabilir alt tarafı parçaları takıcak saatli bomba kurmicak :)
Ama abi diğer abi doğru söylüyo bilgisayarcılar a güven olmaz ben bilmiyorum diye bişi yapar sonra derki bir şey olursa bana getir 2 ay sonra bişi olur götürürüm kitler 200 tl :(

Gordugun her dukkana gidip yaptirirsan olacagi bellidir bilindik guvenilir yere yaptirirsan birsey olmaz ve o yorumu atan arkadas kaan madem o kadar cok biliyor sistemi gonder kendisi toplasin sana geri gondersin forumda bi kac mesajina denk geldim cezada yemis galiba cok labali konusuyor

İnce hesapta cuma gunleri game gecesi var guzel indirimleri oluyor bakmanizi tavsiye ederim

Arkadaşlar Ben Vatan'dan PC Toplayacağım Ama Vatanda İstediğim Kasa Yok Onu İnternetten Sipariş Etsem Sonra Vatana Gidip Geri Kalan Parçaları Alsam Bana Montajlayıp Verirlermi Vede Garanti Kapsamına Girermi Aldığım Ürünler Ve Son Olarak'da Eğer Vatan Montaj Yapmıyorsa Nerede Yaptırabilirim ? Ankarada Oturuyorum Bilen Varsa Yazsın Lütfen
Vatana verme ver internet kafeye taksın 30 liraya ayrıca parçaların ayrı ayrı garantisi duracaktır.

Geri