Ou-Sama
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,819
Hayır psu'dan. Yani min 3 sata kablosu çıkışı olmalı molex hariç.sata güç kablosu anakarttan mı gelecek ?
Hayır psu'dan. Yani min 3 sata kablosu çıkışı olmalı molex hariç.sata güç kablosu anakarttan mı gelecek ?
Yaklaşık 3 aydır rtx 2060 ile mining yapıyorum. Stabil olarak 33.4 mh ve 78w alıyorum. 4.5 5 bin civarına mining için alınabilecek en iyi kartlardan biri. Daha ucuza bulunursa 1660 super daha mantıklı olacaktır.Anakartın'da 7 tane pcıe çıkışı var m2 slotlunu da sayarsan.
Ekran kartı olarak 2060 en mantıksız seçenek.
Tdp değeri yüksek çünkü undervoltajı çok düşeremiyorsun 2060'da o yüzden 120 watt'ın üstünde çalışıyor bu da yüksek bir değer, 3070 bile 120w tüketiyor.
En mantıklı kart 1660ti/s bunlar 90w altında tek pinle çalışıyor arada ciddi elektrik farkı var ve daha ucuz.
Psu olarak minimum 6 pcı çıkışlı tier a bir psu al.
Kaliteli psu şart çünkü bir çok ürüne elektrik vermek her psu nun harcı değil.
psu öneriniz var ise çok memnun olurum, ekran kartlarını temin etmek açısından da öneriniz var ise çok iyi olur, amazon japonyayı düşündüm ama şuan için sakat iş olduğunu düşünüyorum, rigi büyütünce olabilir. Kartları ne kadara aldınız ?Yaklaşık 3 aydır rtx 2060 ile mining yapıyorum. Stabil olarak 33.4 mh ve 78w alıyorum. 4.5 5 bin civarına mining için alınabilecek en iyi kartlardan biri. Daha ucuza bulunursa 1660 super daha mantıklı olacaktır.
Yaklaşık 6 aydır mining yapıyorum ve 5 kartlarık rigim var sormak istediğiniz bisey olursa bu mesaja yanıt olarak sorabilirsiniz eve geçince yanitlamaya çalışırım
Ölçümleri nasıl yapıyorsun? HiveOs mu Msı Afterburner'da mı? %90 HiveOs kullanıyorsun.Yaklaşık 3 aydır rtx 2060 ile mining yapıyorum. Stabil olarak 33.4 mh ve 78w alıyorum. 4.5 5 bin civarına mining için alınabilecek en iyi kartlardan biri. Daha ucuza bulunursa 1660 super daha mantıklı olacaktır.
Yaklaşık 6 aydır mining yapıyorum ve 5 kartlarık rigim var sormak istediğiniz bisey olursa bu mesaja yanıt olarak sorabilirsiniz eve geçince yanitlamaya çalışırım
Ölçümleri nasıl yapıyorsun? HiveOs mu Msı Afterburner'da mı? %90 HiveOs kullanıyorsun.
İnventus güvenilir sitedir.piyasada en uygun bunlar var şuanda, inventus bilgisayarı güvenilir diye biliyorum ama diğer sitelere göre çok daha ucuz. Güvenebilir miyim![]()
MSI GeForce GTX 1660 TI VENTUS XS 6G OC GTX1660Ti, PCI-E16 3.0, 6GB/192bit GDDR6, HDMI, 3xDisplayPort Ekran kartı - inventus
MSI GeForce GTX 1660 TI VENTUS XS 6G OC GTX1660Ti, PCI-E16 3.0, 6GB/192bit GDDR6, HDMI, 3xDisplayPort Ekran kartıinventus.com.tr
![]()
bu kartın bu fiyatı haketmediğini biliyorum fakat piyasada daha uyguna da bulunmuyor, gaming gecesinden birşeyler bulabilir miyim acaba, orada da fiyatların çok düştüğünü görmüyorum. Bu arada HiveOS kullanıyorsanız hangi poolda kazım yapıyorsunuz. Komisyon ödüyor musunuz. HiveOS üzerinden Ergo vs. kazabiliyor muyuz ?İnventus güvenilir sitedir.
Ben ethermine'da kazıyorum. Komisyon ödüyorum tabi. Ergo kazmadım hiç bu yüzden onu bilmiyorum.bu kartın bu fiyatı haketmediğini biliyorum fakat piyasada daha uyguna da bulunmuyor, gaming gecesinden birşeyler bulabilir miyim acaba, orada da fiyatların çok düştüğünü görmüyorum. Bu arada HiveOS kullanıyorsanız hangi poolda kazım yapıyorsunuz. Komisyon ödüyor musunuz. HiveOS üzerinden Ergo vs. kazabiliyor muyuz ?
Yurtdışı kapalı kutu ürünlerde garanti sıkıntı olmuyor mu ? Havuz hariç hive OS e komisyon ödüyor musunuz demek istedim. HiveOS kullanmayı planlıyorum. Harici diske gerek yok değil mi USB yeterli oluyorVentus'a 6K bence çok. Yurtdışı kapalı kutu da alabilirsin.
Ben ethermine'da kazıyorum. Komisyon ödüyorum tabi. Ergo kazmadım hiç bu yüzden onu bilmiyorum.
Usb yeterli hdd ye gerek yok, hiveOs'da yanlış hatırlamıyorsam 4 rige kadar bedava ondan sonraki her rig için ücret ödüyorsun.https://www.hepsiburada.com/rampage-forza-ftx-1200-1-1200w-80-platinium-power-supply-p-HBV00000GLCKTBu psu uygun olur mu ? 8x pci 12x sata diyor.
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yurtdışı kapalı kutu ürünlerde garanti sıkıntı olmuyor mu ? Havuz hariç hive OS e komisyon ödüyor musunuz demek istedim. HiveOS kullanmayı planlıyorum. Harici diske gerek yok değil mi USB yeterli oluyor
piyasada 1200 watt psu neredeyse yok, olanlar çok pahalı, alternatif yok mudur ?Usb yeterli hdd ye gerek yok, hiveOs'da yanlış hatırlamıyorsam 4 rige kadar bedava ondan sonraki her rig için ücret ödüyorsun.
Yurtdışı ürünlerinde garanti yok. Psu ya gelirsek Rampage bu kalitesiz olmaz.
bu psu nasıldır https://www.hepsiburada.com/fsp-hyd...0mm-fan-moduler-power-supply-p-HBCV00000J8SQ1Psu ya gelirsek Rampage bu kalitesiz olmaz.