Binance'Deki kayıtlı isim ile banka kaydı farklı para gelirmi

Hesap açma vs tüm işlemleri diyorum.
Binance hesabı açmaktan bahsediyorsan sürmez 5-10 dk da halledilir. Transfer işlemleriyle birlikte toplamda 20 dakikaya paran bankanda olur ama Ziraat kullanıyorsan, kullanmıyorsan mesai saatleri içinde geçecektir paran.

Binance hesabı açmaktan bahsediyorsan sürmez 5-10 dk da halledilir. Transfer işlemleriyle birlikte toplamda 20 dakikaya paran bankanda olur ama Ziraat kullanıyorsan, kullanmıyorsan mesai saatleri içinde geçecektir paran.
Ziraat bankası ilemi geliyor hemen

reis peki hem binance tr den hemde binance globaldenmi açmam gerek yoksa sadece binance tr denmi?
Paran neredeyse oradan açabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

binance hesabı abisine ait olduğu için kendine ait kartla da çekemez. Abisinin banka hesabı açması lazım
Babasının adına Binance hesabı açacak, abisinin hesabından babasının hesabına transfer edecek elindeki coini veya parayı böylece babasının banka hesabına çekebilecek parayı.

yeni açılan hesaplardan bazı borsalarda birkaç gün çekim yapılamıyor. Binance de işler nasıl ilerliyor bilmiyorum.

Babasının adına Binance hesabı açacak, abisinin hesabından babasının hesabına transfer edecek elindeki coini veya parayı böylece babasının banka hesabına çekebilecek parayı.
binancede birkaç gün işlem yapılamama gibi bir olay varmı
yeni açılan hesaplardan bazı borsalarda birkaç gün çekim yapılamıyor. Binance de işler nasıl ilerliyor bilmiyorum.

binance tr mi globalmi?

Son düzenleme:
binancede birkaç gün işlem yapılamama gibi bir olay varmı

binance tr mi globalmi?
Ben BinanceTR hesabımı açıp Binance Global hesabıma hemen para transferi yapmıştım. Sınır yoktu.
Paran BinanceTR'de ise BinanceTR hesabı açması lazım.

Ben BinanceTR hesabımı açıp Binance Global hesabıma hemen para transferi yapmıştım. Sınır yoktu.
peki hemen atayım o zmn

herhangi bi komisyon ücret fln kesiliyormu?

Transferde kısıtlama olmaz zaten para çekiminde ksııtlama olabilir. Bankaya vb.

Geri