Hangi marka GT 1030 iyidir?

Ali B.

80+
Reaksiyon skoru
8
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Bütceden dolayı GT 1030 almayı düşünüyorum ama hangi marka daha iyi karar veremedim. MSI GT 1030 Aero ITX 2GB OC / ASUS GT 1030 Phoenix 2GB OC. Seçiminizi hangi kritere göre yaptığınızı söylerseniz sevinirim.

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Bütceden dolayı GT 1030 almayı düşünüyorum ama hangi marka daha iyi karar veremedim. MSI GT 1030 Aero ITX 2GB OC / ASUS GT 1030 Phoenix 2GB OC. Seçiminizi hangi kritere göre yaptığınızı söylerseniz sevinirim.
Bütçeniz ne kadar belki başka bir kart önerebilirim

Fiyat farkı yoksa MSI

Son düzenleme:
İkisidr olur çok farketmez.

Hocam aslında GPU aynı GPU.
Sadece fabrikalardan belli başlı bir ayar yapılıyor.
Hız aşırtılıyor,daha iyi soğutma için fanı daha iyi yapıyorlar vesaire.
Yani pek bir fark yok.
MSI al istiyorsan.
İleri de yeni bir ekran kartı alacağınız vakit bu ekran kartını 2. Elden satarsınız.
Markasından dolayı diğer satıcılarının ekran kartlarından bir tık daha fazla fiyata koyabilirsiniz.

Hocam aslında GPU aynı GPU.
Sadece fabrikalardan belli başlı bir ayar yapılıyor.
Hız aşırtılıyor,daha iyi soğutma için fanı daha iyi yapıyorlar vesaire.
Yani pek bir fark yok.
MSI al istiyorsan.
İleri de yeni bir ekran kartı alacağınız vakit bu ekran kartını 2. Elden satarsınız.
Markasından dolayı diğer satıcılarının ekran kartlarından bir tık daha fazla fiyata koyabilirsiniz.
Aynen ben de böyle düşünüyorum. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.

Yok artık hocam 1000TL 1030 a verilirmi gidin 2.elden 770 yada 760 falan alın 1030 u tokatlar ikiside.

1000 TL düşünüyorum. Aslında daha iyilerini ala bilirim fakat uçuk rakamları ödemek istemiyorum, şimdilik bununla idare edeyim piyasa düzelince daha iyisi ile değiştiririm.
R7 370 var o paraya hd7850 var ne bileyim 1030 da

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,382
Üyeler
186,616
Son üye
Fruxy
Geri