Oyun oynama isteğinin gitmesi

Rvnl

80+
Reaksiyon skoru
341
Yeni bir PC aldım ve ilk 1 ay gayet iyiydi. Bu aralar hiç bir oyuna giresim gelmiyor PC'de boş boş geziyorum. Zaten tüm gün PC başında da değilim anca haftasonları geçiyorum başına. Ama yine de oyun oynama isteği gelmiyor içimden. Sizde de aynı durum var mı?

Bazen oluyor.

Yeni bir PC aldım ve ilk 1 ay gayet iyiydi. Bu aralar hiç bir oyuna giresim gelmiyor PC'de boş boş geziyorum. Zaten tüm gün PC başında da değilim anca haftasonları geçiyorum başına. Ama yine de oyun oynama isteği gelmiyor içimden. Sizde de aynı durum var mı?
Gördüğüm kadarıyla çoğu insanda böyle.(ben dahil)
Aslında bana güzel gelen tarafı o bilgisayarı almak için para toplama serüveni. Oyunu NETtede oynarsın bişekil (baba parasıyla alıyosan o başka)

Oynama isteğin yoksa oynama hocam. Hayatı sadece oyundan ibaretmiş gibi algılamayı bırakın artık. Oyun oynama istediğin olmaması bir eksiklik değildir.

Wild west sevdiğim için RDR 2 başladım ama %30'luk save'im gitti. Daha sonra tekrar başladım ama aynı yerleri oynamak istemediğim için bir süre sonra bıraktım.
dediğin oyunları sal.
Biraz unut sahneleri.Sonra başlarsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çalışamadığım için kendimi kötü hissettim
Yok knk sıkılma
İstemesende zamanı gelecek zaten. ;)

Oynama isteğin yoksa oynama hocam. Hayatı sadece oyundan ibaretmiş gibi algılamayı bırakın artık. Oyun oynama istediğin olmaması bir eksiklik değildir.
Sadece oyundan ibaret gibi düşünmekle alakası yok ki. Ben oyun oynamayı seven biriyim ama sadece bu aralar istek yok. Bu bir eksiklik mi falan de demedim. Sizde de oluyor mu dedim.

Sadece oyundan ibaret gibi düşünmekle alakası yok ki. Ben oyun oynamayı seven biriyim ama sadece bu aralar istek yok. Bu bir eksiklik mi falan de demedim. Sizde de oluyor mu dedim.
Eksiklik olarak hissetmeseydin burada konu açmazdın hocam. Nitekim herkeste olan bir şey bende de oluyor yeni bir oyuna başlayayım diyorum 1 saat oynuyorum haftalarca yüzüne bakmıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,600
Üyeler
189,878
Son üye
kaan84601
Geri