Virüsü ağır mı geçiriyorum?

Yagi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
744
Deneyimlediğim semptomlar:
  • Fazlasıyla sırt, omuz, boyun ağrısı.
  • Baş ağrısı.
  • Mide bulantısı.
  • Nefes darlığı.
  • Nefes alınca kaburgalarda batma hissi.
  • İştahsızlık.
  • Aşırı halsizlik hali.

Şu an mevcut:
  • Mide bulantısı
  • Baş ağrısı
  • Fazlasıyla sırt, omuz, boyun ağrısı.
  • Aşırı halsizlik hali.

Nefes darlığı düne kadar vardı, bugün yok.

Normal.
Bol su iç, meyve ye, odanı havalandır ve yürüyebiliyorsan odanda 15 20dklık kısa yürüyüşler yap.

Kardeşim öncelikle geçmiş olsun.bende virüse yakalandım hatta şuan karantinadayim senin Semptomların ağır geçmiş biraz. Bende İlk gün ve 2.Gün ağır ateş ve halsizlik vardı

• Beğen
Reaksiyonlar: Yagi
Normal.
Bol su iç, meyve ye, odanı havalandır ve yürüyebiliyorsan odanda 15 20dklık kısa yürüyüşler yap.
Odamın her yeri bitmiş su şişeleriyle dolu, meyve yediğimde midem bulanıyor. B12 ve D Vitamini takviyesi alıyorum. Yürümem olanaksız, ayağa kalkıp bilgisayara geçip sandalyede tam anlamıyla yayılıp oturuyorum, bunu yapamazsam yatakta yatıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam yardımcı olamayacağım için üzgünüm geçmiş olsun demek için yazdım.
<3

Kardeşim öncelikle geçmiş olsun.bende virüse yakalandım hatta şuan karantinadayim senin Semptomların ağır geçmiş biraz. Bende İlk gün ve 2.Gün ağır ateş ve halsizlik vardı
Geçmiş olsun size de. Bende hiç ateş çıkmadı garip şekilde.

Dostum yanlış anlama Ağır geçiren insanı gözümle gördüm hafif geçireninde seni foruma girmek üşendirmediyse ağır geçirmiyorsun.
Bunu hasta halin le forumda ne işin var anlamında değil ağır adam bırak su bardağını kolunu dahi kaldıramadığını gördüm.

Odamın her yeri bitmiş su şişeleriyle dolu, meyve yediğimde midem bulanıyor. B12 ve D Vitamini takviyesi alıyorum. Yürümem olanaksız, ayağa kalkıp bilgisayara geçip sandalyede tam anlamıyla yayılıp oturuyorum, bunu yapamazsam yatakta yatıyorum.

<3
Sorun değil kendini iyi hissettiğinde yavaş yavaş yürümeye başlarsın(kas sağlığın için) aldığın takviyelere doz aşmadan(eczacı hangi dozda verdiyse) devam et.
Maksimum 3 güne semptomlarının %70'i gidecektir.

• Beğen
Aynısını yaşadım. Ama ertesi gün sanki hiç virüs bulaşmamış gibi kalktım.
Çok değişik bir hastalık. Dakikası dakikasına tutmuyor.

• Beğen
Geçen cuma pozitif çıktım.

Dostum yanlış anlama Ağır geçiren insanı gözümle gördüm hafif geçireninde seni foruma girmek üşendirmediyse ağır geçirmiyorsun.
Bunu hasta halin le forumda ne işin var anlamında değil ağır adam bırak su bardağını kolunu dahi kaldıramadığını gördüm.
buna benzer koltukta ölü gibi yatıyom klavyeye tıklamak çok sorun olmuyo
1632216239802.png

Sorun değil kendini iyi hissettiğinde yavaş yavaş yürümeye başlarsın(kas sağlığın için) aldığın takviyelere doz aşmadan(eczacı hangi dozda verdiyse) devam et.
Maksimum 3 güne semptomlarının %70'i gidecektir.
önerliern için tşeekküre derim <3

• Beğen
Geçen cuma pozitif çıktım.

buna benzer koltukta ölü gibi yatıyom klavyeye tıklamak çok sorun olmuyo
Alıntıyı görüntüle

önerliern için tşeekküre derim <3
O zaman ağır geçirmiyorsun iyiki de geçirmiyorsun Allah şifa versin hocam moral çok önemli.

• Beğen
Geri