Kayıp Telefon Nasıl Bulunur ?

Ryuga Kishatu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
482
Babam bu gün telefonunu kaybetmiş samsung marka pek bilgim olmadığından belki bir yolu vardır diye konu açmak istedim. Telefondan hattı çıkarmış kim bulduysa numaraya ulaşılamıyor bu telefona imei kaydı vs. den ulaşılabilir mi dediğim gibi pek bilgim yok biraz cahilce bir soru olmuş olabilir kusura bakmayın

Hattı çıkardıysa mekanik center olsun.
pek iyi biri bulmamış demektir.
valla ben kaybettimmi pc ye telefonu bağlamıştım önceden gözüküyordu yani.
bide google hesabımı bağladım ve telefonumu bulu seçtim.
ve zili çaldır deyince bulmuştum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

babanızın gmaili varsa oraya bağlanın ve internete telefonumu bul deyin.
belki bulursunuz.

Hattı çıkardıysa mekanik center olsun.
pek iyi biri bulmamış demektir.
valla ben kaybettimmi pc ye telefonu bağlamıştım önceden gözüküyordu yani.
bide google hesabımı bağladım ve telefonumu bulu seçtim.
ve zili çaldır deyince bulmuştum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

babanızın gmaili varsa oraya bağlanın ve internete telefonumu bul deyin.
belki bulursunuz.
teşekkür ederimi deneyeceğim

Cihazımı bul diye bir seçenek var google a yazarak bulabiliyorsunuz gmail üzerinden işliyor sanırım

Hocam cihazımı bul özelliği kadar rezil bir şey yok. Karakola ihbar ediniz. Ben de çok yakın bir zaman içerisinde cihazımı kaybettim ihbar ettik.
her gün cihazımı buldan internet erişimi olana kadar bekledim bir gün ansınız cihaz listemden kaldırdı yani tamamiyle erişimim gitti.

Soğuk su içmekten başka bir şey kalmıyor.

Babam bu gün telefonunu kaybetmiş samsung marka pek bilgim olmadığından belki bir yolu vardır diye konu açmak istedim. Telefondan hattı çıkarmış kim bulduysa numaraya ulaşılamıyor bu telefona imei kaydı vs. den ulaşılabilir mi dediğim gibi pek bilgim yok biraz cahilce bir soru olmuş olabilir kusura bakmayın
Bulunma imkanı yok gibi bir şey. Seneler önce ablamın telefonu çalınmıştı karakoldan imei numarasını istemişlerdi. İmei numarasını kilitleyip kullanma imkanları olmuyormuş sanırım.

samsung telefonlarda find my phone tarzı bir şey vardı samsung accounttan yapılıyordu o açıksa tekte bulursun

Bulunma imkanı yok gibi bir şey. Seneler önce ablamın telefonu çalınmıştı karakoldan imei numarasını istemişlerdi. İmei numarasını kilitleyip kullanma imkanları olmuyormuş sanırım.
benim ablamın da telefonu çalınmıştı ama polis pek bir şey yapmamıştı, zaten çalanlar genellikle parçalarını satıyorlarmış maalesef

benim ablamın da telefonu çalınmıştı ama polis pek bir şey yapmamıştı, zaten çalanlar genellikle parçalarını satıyorlarmış maalesef
Evet hocam parçalayıp satmak daha avantajlı onlar için. Bizde bulunamayacak diye uğraşmamıştık o zamanlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,494
Üyeler
195,642
Son üye
lordgrimm
Geri