Modem değerlerim normal mi ?

imemircan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
496
Selamlar, son 3-4 gündür upload hız düşüklüğü yaşıyorum ve turkcell'in söylediğine göre binada vs. sorun yokmuş. Bende de modem arayüzüne gireyim dedim ve bunu gördüm. Ben hiç -2'lik değer gördüğümü hatırlamıyorum ama yine de size danışayım dedim.

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    25.6 KB · Hit: 39
Dün konuya bakmıştım ancak o esnada TT Statik IP Hizmetimi iptal ettirdiğimden cevap verememişim. Gecikme için özür dilerim.
Sadece şunu söylemeliyim, hat değerleriniz mükemmel ötesi. Altyapı sorgulamada 100Mbps destek çıkıyorsa 100Mbps interneti sorunsuz alabilirsiniz diye düşünüyorum.

Eğer 100Mbps çıkmıyorsa da kendiniz sağlayıcınızla iletişime geçin ve "100Nms Hız Profili" üzerinden hizmet istediğinizi söyleyin.
Kısacası değerler müthiş.

Bende de modem arayüzüne gireyim dedim ve bunu gördüm. Ben hiç -2'lik değer gördüğümü hatırlamıyorum ama yine de size danışayım dedim.
O alım gücü pek çok kullandığımız bir şey değil hat değerleri yorumlamada.

Size tek tavsiyem, Turkcell'den çıkın ve TurkNet gibi bir sağlayıcıya geçin. Bu tip mükemmel hat değerleri ile kurulum vb. hariç bir sorun çıkacağını sanmıyorum. TurkNet'e geçtiğinizde ping değerlerinizin iyileşeceğini garanti edebilirim.

Sağlayıcı ile ilgili problem var gibi

O alım gücü pek çok kullandığımız bir şey değil hat değerleri yorumlamada.

Size tek tavsiyem, Turkcell'den çıkın ve TurkNet gibi bir sağlayıcıya geçin. Bu tip mükemmel hat değerleri ile kurulum vb. hariç bir sorun çıkacağını sanmıyorum. TurkNet'e geçtiğinizde ping değerlerinizin iyileşeceğini garanti edebilirim.
Yani ben turkcell'ten memnunum tek sıkıntım upload drop'u yaşıyorum yoksa ping vs. sorunum yok. Ve altyapım keşke 100mbps olsa :D en fazla 68 alabiliyorum fakat yakın zamanda 35'e yükselteceğiz daha fazlasına gerek duymuyoruz ailecek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani ben turkcell'ten memnunum tek sıkıntım upload drop'u yaşıyorum yoksa ping vs. sorunum yok. Ve altyapım keşke 100mbps olsa :D en fazla 68 alabiliyorum fakat yakın zamanda 35'e yükselteceğiz daha fazlasına gerek duymuyoruz ailecek.
ayrıca babam türknet'e vs. pek güvenmiyor sebepsizce.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sağlayıcı ile ilgili problem var gibi
aradık çözemediler :D bakalım arayacağım yine

Geri