Poco X3 Orijinal Kablo nereden bulabilirim?

DA_mødları_çok_iyi

Cezalı
80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
3,321
Bütçe
40
Merhaba Poco X3 NFC cihazımın şarj kablosunu tavşanım kemirdi :D Adaptörüm var sadece kablosunu almak istiyorum ancak orijinal şekilde bir türlü bulamadım adaptörümün modeli MDY-11-EZ orijinal kablosunun linkini atabilir misiniz? Baseus kaliteli bir kablo aldım ancak orijinal kablo gibi turbo şarj edemiyor. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba Poco X3 NFC cihazımın şarj kablosunu tavşanım kemirdi :D Adaptörüm var sadece kablosunu almak istiyorum ancak orijinal şekilde bir türlü bulamadım adaptörümün modeli MDY-11-EZ orijinal kablosunun linkini atabilir misiniz? Baseus kaliteli bir kablo aldım ancak orijinal kablo gibi turbo şarj edemiyor. Şimdiden teşekkürler.
orijinali bilmiyorum ama hızlı şarj destekleyen kablolara bakabilirsin

Baktım kaliteli diye baseus aldım ama orijinali gibi hızlı şarj etmiyor
Xiominin kablolarına bakabilirsin fiyatları biraz pahalı olabilir ama orjinal gibi olur
Baseus nasıl yavaş şarj ediyor anlamadım bir sıkıntı olabilir

Xiominin kablolarına bakabilirsin fiyatları biraz pahalı olabilir ama orjinal gibi olur
Baseus nasıl yavaş şarj ediyor anlamadım bir sıkıntı olabilir
Hocam baseusta sıkıntı yok hızlı şarj ediyor ama en hızlı modda şarj edemiyor ( Şarj ederken virgülden sonranın gözüktüğü mod). Xiaominin kablolarına baktım ama bulamadım işte sadece kablo linki atabilir misiniz?

Hocam baseusta sıkıntı yok hızlı şarj ediyor ama en hızlı modda şarj edemiyor ( Şarj ederken virgülden sonranın gözüktüğü mod). Xiaominin kablolarına baktım ama bulamadım işte sadece kablo linki atabilir misiniz?
Bir sürü xiominin kabloları var telefonun eski kablosunun değerlerine bakıp aynı değerde olan bir kablo araştır

Mi store'lerden bulabilirsin İstanbul içinde isen Şirinevler meydanda vardı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,722
Üyeler
188,303
Son üye
Guddi06
Geri