BİM Protein Tozu Nasıldır?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,569
150 gr tek paket.
100 gr'da 63,2 gr protein var. Pakette 94,8 gr protein var. Fiyatı 18,90 TL. Kullanacağımdan değil bu arada sadece sordum. Nasıldır?
Karşılaştırma yapacaksanız pahalı pahalı yok weider yok bilmem ne ile karşılaştırma yapmayın.

sonra ama kafamız nasıl güzel olursun :D
Hocam ucuz protein tozlarını asla önermiyorum spor hocası gözetimine göre alınıp tüketilmeli bence.

sonra ama kafamız nasıl güzel olursun :D
Hocam ucuz protein tozlarını asla önermiyorum spor hocası gözetimine göre alınıp tüketilmeli bence.
BİM'in sattığı üründen zarar geleceğini sanmıyorum.

150 gr tek paket.
100 gr'da 63,2 gr protein var. Pakette 94,8 gr protein var. Fiyatı 18,90 TL. Kullanacağımdan değil bu arada sadece sordum. Nasıldır?
Karşılaştırma yapacaksanız pahalı pahalı yok weider yok bilmem ne ile karşılaştırma yapmayın.
Ne için kullanacaksın?

LeProtein

Protein tozuna ilk etapta başlamak istemiyorum. Hele 1 ay geçsin.
Başlangıç olarak , güç ve kas kazanmak istiyorsan Creatine kullanmanı tavsiye edebilirim.

Protein tozuyla kas yapacaksan hiç yapma daha iyi. Git adam akıllı protein içeren besinler tüket.

Sorunun cevabını bilmiyorum ama protein tozu kullanmanı tavsiye etmem.

Ne için kullanacaksın?
Şimdilik (1 aylık süreç) kullanmayacağım. Ama niçin sorusuna cevap vereyim. Günlük protein ihtiyacımın ( 90 gr) hepsini besinlerden sağlayamıyorum. Yani her gün ege fitness gibi pirzola hindi füme, küfte, bulgur pirinç aynı gün benim için olanaksız. Günlük 20 25 gr lık protein ihtiyacımı karşılasın diye kullanırım.

BİM'in sattığı üründen zarar geleceğini sanmıyorum.
Ucuz diye benimde abim eskiden telefon almıştı telefonun sadece kamerası ekranı birde internet alıcısı çalışıyor.

Şimdilik (1 aylık süreç) kullanmayacağım. Ama niçin sorusuna cevap vereyim. Günlük protein ihtiyacımın ( 90 gr) hepsini besinlerden sağlayamıyorum. Yani her gün ege fitness gibi pirzola hindi füme, küfte, bulgur pirinç aynı gün benim için olanaksız. Günlük 20 25 gr lık protein ihtiyacımı karşılasın diye kullanırım.
Spor için kullanacaksan önermem. Yazdığın kadarıyla alacak durumunda yok fakat düzenli beslen sporunu düzenli yap ama ekstra madde almanı önermem.

@rdeM 1 ay değil 2 ay da olabilir. Hem kullansam biraz daha para çıkışır 900 gr lık olanlardan alırım. Önce doğal olarak bir şeyleri oturtmam gerektiğini hissediyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ekstra madde almanı önermem.
Ekstra madde dediğiniz şey sadece protein. Kimyasal değil. Yani vücudun zaten her zaman aldığı şeylerden. Onu alınca kaslar şişmeyecek ki? Sadece o günlük %30 luk ihtiyacımı karşılasın yeter.

Geri