EKRAN KARTI NEDEN BÖYLE YAPIYOR?

nasıl virüs sokuyorsunuz bilgisayara anlamıyorum. dışarıdan usb takmasanız crackli uygulama indirmezseniz zaten virüs girmesi imkansız.yıllardır kullanmıyorum.hiç virüs yemedim.
Virüs sadece crakli uygulamalardan falan bulaşmıyor.

Arkadaşlar rx580 8GB ekran kartım var ve sürekli yeşil ekran mavi ekran vs veriyor oyundan atıyor ekran donuyor ve sürekli amd radeon software siliniyor bunların olmaması için ne yapmam lazım yada bunlar neden oluyor? Bilgisi olan arkadaşlar mesaj yazabilir mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cevap verecek kimse yok mu?
Virüsle alakası yok wattman hatası veriyor. Amd GPU’ların genel kronik sorunu. RX 6000 serisiyle bunu çözdüler. Undervoltaj yaparak bu durumu çözebilirsin. Yani ekran kartının frekanslarını düşürmen gerek.

Virüs sadece crakli uygulamalardan falan bulaşmıyor.
nereden bulaşıyor acaba? crackli uygulama indirmek için zibilyon site gezer hangisi çalışasacak diye teker teker denersen virüsü yersin.ben neden yemiyorum o zaman?

nereden bulaşıyor acaba? crackli uygulama indirmek için zibilyon site gezer hangisi çalışasacak diye teker teker denersen virüsü yersin.ben neden yemiyorum o zaman?
Konu şu anda virüsün nasıl bulaştığı mı?

Driverdan kaynaklanıyor olabilir. Bir kaç ay önce 570 kartımı sırf o yüzden servise gönderdim driverdan kaynaklanıyor diyip yeniden gönderdiler farklı driver sürümü kurunca düzeldi.

Konu şu anda virüsün nasıl bulaştığı mı?
garantiye gönder sen.o eleman boş yapıyor.virüslük durum değil o.üstteki arkadaşın dediği gibi driver da deneyebilirsin.lmazsa yolla gitsin.

Peki garantiye göndersem sorunu hallederler mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar dedi ben de en son çare olarak formatı deneyeceğim dedim ne var bunda?
Peki kusura bakmayın yanlis anladim heralde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,743
Üyeler
185,158
Son üye
ardadesk
Geri