DaffyGraphic
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 4,491
İnt çok iyi değil 480p yeter.Bende 8 euro.81 liraya denk geliyor.
Kanka Almanya'da yaşıyorsun sanırım. Neden Türk Lirasına çeviriyorsun?İnt çok iyi değil 480p yeter.Bende 8 euro.81 liraya denk geliyor.
480p olan paket 26.99 degil mi
harbi niye çeviriyorsunKanka Almanya'da yaşıyorsun sanırım. Neden Türk Lirasına çeviriyorsun?
ben bunu nasıl tl yapcam şimdi ?27 tl hiç sorun değil480p olan paket 26.99 degil mi
nası çevircem ? Almanyada değilimKanka Almanya'da yaşıyorsun sanırım. Neden Türk Lirasına çeviriyorsun?
En düşük paket 25TL civarı, en yükseği de 60TL civarı değil mi? 81TL nereden çıktı?İnt çok iyi değil 480p yeter.Bende 8 euro.81 liraya denk geliyor.
Yani direkt sitesinde TL olarak değil mi?ben bunu nasıl TL yapcam şimdi ?27 TL hiç sorun değil
8 Euro ne kardeşim o zaman. VPN ile mi girdin nf'e? Bu arada kendim buradan alıyorum. Güvenilir.ben bunu nasıl TL yapcam şimdi ?27 TL hiç sorun değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
nası çevircem ? Almanyada değilim
Hayır en yükseği 60 tlmi bende 120 tl 12 euro bekle bir çözim geliomEn düşük paket 25TL civarı, en yükseği de 60TL civarı değil mi? 81TL nereden çıktı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yani direkt sitesinde TL olarak değil mi?
Siteyi TR'ye çevirin, olmadı en kötü ödeme yaparken otomatik olarak TL'ye çevirir kendisi.Hayır en yükseği 60 tlmi bende 120 TL 12 euro bekle bir çözim geliom
Hayır vpnle girmedim normal girdim.Bana inandırıcı gelmedi bunun 17 tl olması güvenilir olduğunu bilsem anında çekerim8 Euro ne kardeşim o zaman. VPN ile mi girdin nf'e? Bu arada kendim buradan alıyorum. Güvenilir.
aynen ama,ya 8 euro çekerse öhmSiteyi TR'ye çevirin, olmadı en kötü ödeme yaparken otomatik olarak TL'ye çevirir kendisi.
Güvenilir diyorum ya dostum görme problemin mi var? Bu satıcıdan 5 aydır alıyorum. Hesabı ve içinden bir profili veriyor sana özel şifren var. Gayet iyi bir kere bile kapanma sorunum olmadı.Hayır vpnle girmedim normal girdim.Bana inandırıcı gelmedi bunun 17 TL olması güvenilir olduğunu bilsem anında çekerim