Battlefield 5 mi 1mi

Atmosfer olarak hala btf1 çok güzel duruyor,ama haritaları ve silah çeşitliği bakımından btf5 baya ileride özelikle harita,karlı haritalar ve şehirler güzel duruyor,ben btf5 derdim.

Helalin var :D Ben ayın10unu beklıyom maaş yatsada alsam diye ama tabi 2 günlük açık kalıcak olan betaya giremicem
farcry 6 bedava geldi hocam.
download ediyorum :)

1633463780699.png

Hiç battlefield oynamadım multiplayer kısmında sizce hangisi daha iyi alınır 5mi 1mi
Bazı sitelerde 8-9 TL ye BF V origin key bulunuyor yüksek ihtimalle denk gelirsin. Ben farklı farklı satıcılardan yakın tarihte 3 tane key aldım arkadaşlarımla oynuyoruz

Bf serisine hasta bi oyuncu arkadaşım bf5 i beğenmeyip 1e devam etti , ben 1 i hic oynamadım 5 de ise ilk 60-80 saat silah ortam ogreniyorum derken guzel vakit geciyor , sonrasi ise bi oyuncu arkadas edinip takim oynarsaniz gerçekten farklı sarmaya başlıyor ve 40 liraya aldığım oyuna göre cok iyi diyebilirim .

Bende bf3 - bf4 -bf5 serileri var nedense bi ben oynıyamıyom sıkılıyom alışamadım zula oynuyorum güzelim pc de

BF5 bence, grafiğide güzel mekanikleride.

Oyunların single player modu çok kısa bana göre multiplayer kısmına gelecek olursak oyuncu yok malesef..

Geri