m.n11.com
Üzer mi, fiyatını hakediyor mu ve sorun yaşatır mı? Buna göre satın alacağım ben de bunu düşünüyordum zaten. Keenetic Extra DSL’e göre farkı nedir?ADSL Modem Modelleri ve Fiyatları - n11
ADSL ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı ADSL çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Zaten o fiya t bandinda tplink al gec uzmezVDSL2 ve Fiber ile uyumlu bir modem istiyorum, bütçem kısıtlı bütçemi aşmasın lütfen. F/P ve tutulan bir ürün olursa çok güzel olur, şimdiden teşekkürler.
Bütçe: 500₺
Keenetic Extra DSL'de 5GHz desteği ve ek birkaç özellik var sadece.Üzer mi, fiyatını hakediyor mu ve sorun yaşatır mı? Buna göre satın alacağım ben de bunu düşünüyordum zaten. Keenetic Extra DSL’e göre farkı nedir?
teşekkürler.
@alpolojixYok mu bilgili bir arkadaş, alp vardı eskiden moderatör.
Ben de sizi arıyordum hocam. Asus model önerir misiniz? Hiç bilgim yok çünkü bir sorum daha olacak önereceğiniz asus modem mi yoksa keenetic omni dsl mi?Keenetic Extra DSL'de 5GHz desteği ve ek birkaç özellik var sadece.
Extra DSL almanız daha iyi olur ancak ASUS ürünlerine de bakabilirsiniz.
Hocam Keenetic Omni DSL'de 1 seneyi doldurmaya yakınım, 5GHz eksikliği ciddi anlamda hissediliyor. Gerek çekim gücü gerek arayüz olarak eski modemimden kat kat daha iyi ancak 5GHz eksikliği hep oluyor.Ben de sizi arıyordum hocam. Asus model önerir misiniz? Hiç bilgim yok çünkü bir sorum daha olacak önereceğiniz asus modem mi yoksa keenetic omni dsl mi?
Ben AC-750 kullanıyorumHocam Keenetic Omni DSL'de 1 seneyi doldurmaya yakınım, 5GHz eksikliği ciddi anlamda hissediliyor. Gerek çekim gücü gerek arayüz olarak eski modemimden kat kat daha iyi ancak 5GHz eksikliği hep oluyor.
Bütçenin altında olsun iyi olsun diyorsanız ASUS DSL AC-51 ve AC-750 modellerini önerebilirim.
Eğer bütçenin yakınında olsun ve arayüz benim için önemli, her işim basit olsun diyorsanız Extra DSL daha iyi olur.
KeeneticOS kullandıkça diğer arayüzleri sanki ilk defa görmüş gibi oluyorum.
AC-51 mi Ac-750’mi kesin bir şey söyler misiniz? Sizin yorumunuzla satın alacağım çünkü, teşekkürler.Hocam Keenetic Omni DSL'de 1 seneyi doldurmaya yakınım, 5GHz eksikliği ciddi anlamda hissediliyor. Gerek çekim gücü gerek arayüz olarak eski modemimden kat kat daha iyi ancak 5GHz eksikliği hep oluyor.
Bütçenin altında olsun iyi olsun diyorsanız ASUS DSL AC-51 ve AC-750 modellerini önerebilirim.
Eğer bütçenin yakınında olsun ve arayüz benim için önemli, her işim basit olsun diyorsanız Extra DSL daha iyi olur.
KeeneticOS kullandıkça diğer arayüzleri sanki ilk defa görmüş gibi oluyorum.
Yorumunuz için teşekkürlerBen AC-750 kullanıyorum
5g olması iyi bir şey tabi evde tek ben bağlanabiliyorum. kesinti hat kaynaklı olmadığı sürece de sıkıntı çıkarmıyor benim modemin çok ısındığını vs. de görmedim henüz
İkisi arasında ne fark olduğunu emin olun bilmiyorum ama AC-51'in daha yeni olması lazım.AC-51 mi Ac-750’mi kesin bir şey söyler misiniz? Sizin yorumunuzla satın alacağım çünkü, teşekkürler.