10 TL'ye Hurdacıdan HDD Almak

Dejour

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
490
Bilgisayarımda 160 GB HDD var ve benim Visual Studio C# Yüklemem gerek, Bilgisayarımda yer olmadığı için bende hurdacıdan 10-15 TL'ye HDD bulursam Visual Studio için yeterli olur diye düşündüm
Eski Xeon (LGA 755 4C/8T) sistem toplayan arkadaşımla beraber hurdacılara gidip HDD bakıcam 20 TL'ye 2 tane alıcam belki biri bozuk olabilir diye, Sizce mantıklımı ?
[ 20 TL bütçem var]

Eğitim : Bilişim Teknolojileri Alanı - Yazılım Dalı 10.Sınıf

İkisi birden de bozuk olabilir. Mantıklı değil ama başka şansın da yok gibi o bütçeye.

Bilgisayarımda 160 GB HDD var ve benim Visual Studio C# Yüklemem gerek, Bilgisayarımda yer olmadığı için bende hurdacıdan 10-15 TL'ye HDD bulursam Visual Studio için yeterli olur diye düşündüm
Eski Xeon (LGA 755 4C/8T) sistem toplayan arkadaşımla beraber hurdacılara gidip HDD bakıcam 20 TL'ye 2 tane alıcam belki biri bozuk olabilir diye, Sizce mantıklımı ?
[ 20 TL bütçem var]

Hocam hurdacıdan alacağın ürün %80 bozuk olacak onun yerine para biriktir veya ailenden destek iste.

[ 20 TL bütçem var]

Git 20 liraya 160-120 GB falan al ikinci el

%100 ihtimalle bozuk olacak. Hurdacı sonuçta adam karpuz atar gibi fırlatmıştır kaç kere.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,571
Üyeler
187,855
Son üye
mustafaaydin38
Geri