Tek kart yapacaksan hangi miner olduğu pek farketmiyor, Etherminer iyidir.NBMiner mı, Gminer mı, BMiner mı hangisini kullanayım?
İlgili madencilik yazılımına ait konsept kodları da atın lütfen.
Artı bilenlere sorulur: 1 adet 1660 Ti ETH için OC/UV ayarları nedir?
BMiner ile yapıyom da şu an 28 MH (+800 MEM verdim) ile kazıyor. 12 dk dır kazıyor ama görünmedi normal mi?Tek kart yapacaksan hangi miner olduğu pek farketmiyor, Etherminer iyidir.
Windows'ta kazacağını varsayarak.
Pl%60
Çekidek hızı: Curv. Bu ayara youtube'dan bakarsın, yapamazsan gösteririm.
Bellek hızı: +1100 - HiveOs'da x2 ile çarp.
Fan:%65.
Trex kullanıyorumNBMiner mı, Gminer mı, BMiner mı hangisini kullanayım?
İlgili madencilik yazılımına ait konsept kodları da atın lütfen.
Artı bilenlere sorulur: 1 adet 1660 Ti ETH için OC/UV ayarları nedir?
Sıkıntı olmadı şuana kadar memnunum değerlerden.Trex kullanıyorum
İlk değer 1 saat içinde gelir ortalama 24 saat ya da 48 saatte gelir.BMiner ile yapıyom da şu an 28 MH (+800 MEM verdim) ile kazıyor. 12 dk dır kazıyor ama görünmedi normal mi?
Bir de +1100 verirsem 1 aylık madencilik sonucu karta zarar gelir mi ya da değeri düşer mi negatif bir eksi bir şey olur mu?
Artı +1100 ağır gelmez değil mi?
Hata verirse nasıl anlarım? Görüntüde bozulma veya hash mı düşer?İlk değer 1 saat içinde gelir ortalama 24 saat ya da 48 saatte gelir.
+1100 ver zaten kabul etmezse hata verir düşürürsün ya da hata vermedi daha da yükseği deneyebilirsin.
Bellek hızını arttırmanın bi zararı yok olduğu zaman zaten hata veriyor vermezse sıkıntı yok. Stabil çalıştıktan sonra yıllarca çalışmasında problem olmaz.
Programda hata verirse zaten kırmızı yazı ile yazıyor örnek cuda error diyor bi kaç satır yazı çıkıyor. Bunun dışında hashrate düşebilir. Görüntü siyah ekrana dönebilir, görüntüde farklılıklar olabilir çizgiler kareler gibi ya da invalid share hatası verebilir. Bir kaç hata çeşidi var.Hata verirse nasıl anlarım? Görüntüde bozulma veya hash mı düşer?
Benim kartımda +800 ideal. Üstü hash i düşürüyor.Programda hata verirse zaten kırmızı yazı ile yazıyor örnek cuda error diyor bi kaç satır yazı çıkıyor. Bunun dışında hashrate düşebilir. Görüntü siyah ekrana dönebilir, görüntüde farklılıklar olabilir çizgiler kareler gibi ya da invalid share hatası verebilir. Bir kaç hata çeşidi var.
Curv ayarı yaptın mı?Benim kartımda +800 ideal. Üstü hash i düşürüyor.
Ben sana curv ayarını göstericem özelden müsait olunca.Voltaja falan dokunmadım. Coreu -200 çektim. Power Limiti 60 yaptım daha da dokunmadım.