Omeraslan93
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 816
Ani dropcukmuEn düşük ayarlarda 60fps oynarken fps düşmesi normal mi? Sistemim altta yazıyor
Evet bazı yerlerde oluyorAni dropcukmu
Ben low da aynı FPS yi alıyorum medium da da high da da. Oyun efsane ama beta kötü. İdare edicez şimdilik.En düşük ayarlarda 60fps oynarken fps düşmesi normal mi? Sistemim altta yazıyor
Beta odugu icin buyuk ihtimal birde sistemin biraz dusuk oldugu icin oluyor birazdaEvet bazı yerlerde oluyor
Normal ben Xbox Series S ile oynuyorum bariz fps düşmesi olduğu anlar oluyor. Beta olduğu için normal diyebiliriz. Oyun çıkınca daha iyi olucaktır. Ve çıktıktan sonra gelecek yamalarla daha stabil hale gelecektir.En düşük ayarlarda 60fps oynarken fps düşmesi normal mi? Sistemim altta yazıyor
Sistemımle alakalı olduguna emın mısın bf5de hıc fps dusmuyorBeta odugu icin buyuk ihtimal birde sistemin biraz dusuk oldugu icin oluyor birazda
Oyunu almayı dusunuyordum en kotu lowda oynarım dıye.Umarım beta oldugu ıcındırNormal ben Xbox Series S ile oynuyorum bariz fps düşmesi olduğu anlar oluyor. Beta olduğu için normal diyebiliriz. Oyun çıkınca daha iyi olucaktır. Ve çıktıktan sonra gelecek yamalarla daha stabil hale gelecektir.
Dedigim gibi oyun betada onun icin ust duzey bilesenlerdede ola bilir ama sende extradan oluyorSistemımle alakalı olduguna emın mısın bf5de hıc fps dusmuyor
Anladım.Oyunu almayı dusunuyorumda.Eger full surumdede fps drop yıyeceksem degmez onun ıcın actım konuyudaDedigim gibi oyun betada onun icin ust duzey bilesenlerdede ola bilir ama sende extradan oluyor
Yemezsin gibime geliyorAnladım.Oyunu almayı dusunuyorumda.Eger full surumdede fps drop yıyeceksem degmez onun ıcın actım konuyuda