İnternetten Para kazanma

Mustafa21

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
461
Arkadaşlar Yani ne Bilim :S İnternette youtubeden başka Para kazanma yöntemi varmı ? Yani Azda Olsa hiç bir şey yapılmıyormu . Varsa Bi yazsanız Konuşsak .

Arkadaşlar Yani ne Bilim :S İnternette youtubeden başka Para kazanma yöntemi varmı ? Yani Azda Olsa hiç bir şey yapılmıyormu . Varsa Bi yazsanız Konuşsak .
Kankam şu yönden kazanabilirsin ama çok fazla değil link kısaltarak kazanabilirsin ama yani 1000 tıklamaya max 5 tl kazanırsın öle diyim baya bi tıklatman lazım taktik lazım mesela git twittere de şu şu kişinin ifşası fln :D direk gelirler yani böle yöntemler kullan ben kullanıyorum az çok kazanıyom

Paybucks gibi bir Play Store uygulaması var 5,10,20 kuruş veriyor.

işi ilerletirsen günlük 10 dolar kazanacağın toloka var.
O yer o kadar kazandırıyor mu ? Yani sadece evden oturmak şartıyla. Dışarı çıkıp bazı yerlerin fotoğrafını çekmek gibi işlerle uğraşmak istemiyorum.
Bir de 10 dolar yüksek bir para, günde 68 TL para yapıyor. Ayda 30x68= 2040 TL para etmiş oluyor.
Sen bu işlerle uğraşıyorsan aldığın ödemelerin ekran görüntülerini atabilir misin ?

Oyun ya da pc parçaları sat ,aşağıdaki sistemi bir ayda topladim

O yer o kadar kazandırıyor mu ? Yani sadece evden oturmak şartıyla. Dışarı çıkıp bazı yerlerin fotoğrafını çekmek gibi işlerle uğraşmak istemiyorum.
Bir de 10 dolar yüksek bir para, günde 68 TL para yapıyor. Ayda 30x68= 2040 TL para etmiş oluyor.
Sen bu işlerle uğraşıyorsan aldığın ödemelerin ekran görüntülerini atabilir misin ?
evden çıkıp fotoğraflama işi daha fazla kazandırıyor,işi cidden ilerletirsen 10 dolara kadar gidiyor hesap puanı 500 600 olunca falan ama zamanını ve dikkatini vermelisin. Ben 55 cent olmuştum 3-4 günde 2 sene önce kim bilir o hesap duruyo mudur :D

evden çıkıp fotoğraflama işi daha fazla kazandırıyor,işi cidden ilerletirsen 10 dolara kadar gidiyor hesap puanı 500 600 olunca falan ama zamanını ve dikkatini vermelisin. Ben 55 cent olmuştum 3-4 günde 2 sene önce kim bilir o hesap duruyo mudur :D
Evet dışarı çıkıp fotoğraf çekmeden zor bir iş gibi. Ama mesela şu an bir kontrol edeyim dedim, önümde maksimum 2 dolar verebilen bir görev var. Üstelik hesap puanım sadece 130.

Geri