PSU abartmışmıyım?

İleride yükselteceksen çok iyi olur.

Aerocool KCAS serisi biraz daha düşük kaliteli bir model, henüz almadıysanız başka modellere yönelmenizi tavsiye ederim.

Sistem
Ryzen 5 3600
Asus tuf b450M plus gaming
2*8 RAM RGB
Sapphire pulse rx 5600xt
M2ssd RGB
RGB detayını yazdım ama çok bi etkisi yoktur herhalde
PSU 700w 80+

Yaaannih 600W da yeterdi ama 700W da olur neden olması, fakat marka ve model söyleyin PSU için sonra bir C4 daha kurmayalım :).

aga bu markada garip Türkiye'de psuları alınabilir diyorlar yabancı forumlarda almayın diyorlar. :/

aga bu markada garip Türkiye'de psuları alınabilir diyorlar yabancı forumlarda almayın diyorlar. :/
Evet, @KaanCK neye göre söylediniz mesela? "Aerocool'u görünce yapıştır" gibi bir mantık yok, KCAS serisi düşük seviye.

Yaaannih 600W da yeterdi ama 700W da olur neden olması, fakat marka ve model söyleyin PSU için sonra bir C4 daha kurmayalım :).
Allah korusun :)
Aerocool kcas 700w 80+ bronze
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Deneyip görücez desenize :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bütçen ne knk belki daha iyisini önerebilirim
Aldım ya biraz aceleye getirdim sabırsızlık ettim biraz

Sistem
Ryzen 5 3600
Asus tuf b450M plus gaming
2*8 RAM RGB
Sapphire pulse rx 5600xt
M2ssd RGB
RGB detayını yazdım ama çok bi etkisi yoktur herhalde
PSU 700w 80+
Olmamış hocam ,ben de de ayni islemci var 2080 Ti gectim ve 700w psu yeni aldim ,bastan alin sonradan masrafa gerej yok . Suan teknobiyotik de Aerocool Kcas Plus 700w 80+ Bronze psu 150 tl indirimde

Kimisi iyi diyor kimisi kötü.

psuları tier 4te alınmaması gereken psular içerisinde ama yine kendiniz bilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,273
Üyeler
188,226
Son üye
hakanaykutt
Geri