Söylerken utanıyorum dalga geçmeyin.

Evlenince çocuğun olmayacak.

aboooooo kökten gitmediyse sorun yok ama gittiyse sad

Çoğu ergen olmuş erkek testis kıllarını keser etek tıraşı işte neyse keserken testisimi kestim ama derisini jilet kullanıyordum azıcık elim kaydı kesti orayı kanadı ama az sonra peçete felan koydum kanama durdu ama yürürken kaşınıyor kısır olmam dimi şuan korktum biraz.
Allah affetsin kardeşim kusura bakma güldüm , çok derin değilse bir sorun olmaz iyileşir merak etmeyin

Allah affetsin kardeşim kusura bakma güldüm , çok derin değilse bir sorun olmaz iyileşir merak etmeyin
Knedi konuma bende gülüyorum ama bir yanı ciddi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aboooooo kökten gitmediyse sorun yok ama gittiyse sad
Top değiliz rahat ol
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evlenince çocuğun olmayacak.
Çin Malı Sperm

Çoğu ergen olmuş erkek testis kıllarını keser etek tıraşı işte neyse keserken testisimi kestim ama derisini jilet kullanıyordum azıcık elim kaydı kesti orayı kanadı ama az sonra peçete felan koydum kanama durdu ama yürürken kaşınıyor kısır olmam dimi şuan korktum biraz.
hocam jiletle alırsan o kıllar bir süre sonra amazon olur

iyileşir o deriyse bişi olmaz

Geçen acelem vardı, hızlı hızlı alayım dedim. Üst taraflarda 6 tane yer kesmiştim yanlış hatırlamıyorsam. Hala çalışıyor, bende problem yok. :giggle:

Geçen acelem vardı, hızlı hızlı alayım dedim. Üst taraflarda 6 tane yer kesmiştim yanlış hatırlamıyorsam. Hala çalışıyor, bende problem yok. :giggle:
sen evlimisin, çalıştığına nasıl eminsin

Bura teknoloji forumu, tamam açık kategori de varda bu kadar açık olmayın m.. Bize teknoloji sor bilim sor sanat sor, bizene senin ufacık billurlarından git babana sor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,496
Üyeler
183,846
Son üye
Sercio
Geri