Allah affetsin kardeşim kusura bakma güldüm , çok derin değilse bir sorun olmaz iyileşir merak etmeyinÇoğu ergen olmuş erkek testis kıllarını keser etek tıraşı işte neyse keserken testisimi kestim ama derisini jilet kullanıyordum azıcık elim kaydı kesti orayı kanadı ama az sonra peçete felan koydum kanama durdu ama yürürken kaşınıyor kısır olmam dimi şuan korktum biraz.
Knedi konuma bende gülüyorum ama bir yanı ciddiAllah affetsin kardeşim kusura bakma güldüm , çok derin değilse bir sorun olmaz iyileşir merak etmeyin
Top değiliz rahat olaboooooo kökten gitmediyse sorun yok ama gittiyse sad
Çin Malı SpermEvlenince çocuğun olmayacak.
ilk başlarda tabii ki tedirginlik olacak korku olacak normal bunlarKnedi konuma bende gülüyorum ama bir yanı ciddi
hocam jiletle alırsan o kıllar bir süre sonra amazon olurÇoğu ergen olmuş erkek testis kıllarını keser etek tıraşı işte neyse keserken testisimi kestim ama derisini jilet kullanıyordum azıcık elim kaydı kesti orayı kanadı ama az sonra peçete felan koydum kanama durdu ama yürürken kaşınıyor kısır olmam dimi şuan korktum biraz.
iyileşir o deriyse bişi olmazÇoğu ergen olmuş erkek testis kıllarını keser etek tıraşı işte neyse keserken testisimi kestim ama derisini jilet kullanıyordum azıcık elim kaydı kesti orayı kanadı ama az sonra peçete felan koydum kanama durdu ama yürürken kaşınıyor kısır olmam dimi şuan korktum biraz.
aslında öyle yapacaksan da plastik kısmını kırmaben sakal Tıraş ettiğimiz Jiletle alıyorum
sen evlimisin, çalıştığına nasıl eminsinGeçen acelem vardı, hızlı hızlı alayım dedim. Üst taraflarda 6 tane yer kesmiştim yanlış hatırlamıyorsam. Hala çalışıyor, bende problem yok.