Ülkedeki Vergiler

Arkadaşlar Forumun moderatörü kuralları uygulamak zorunda yani özgür bir ülkede olmamanızla bir alakası yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Özgürlük sadece dışarıda istediğin gibi gezmek değil dostum.
Tamam söyle yani ne var ki

Arkadaşlar Forumun moderatörü kuralları uygulamak zorunda yani özgür bir ülkede olmamanızla bir alakası yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Özgürlük sadece dışarıda istediğin gibi gezmek değil dostum.
Yok hocam, forum kurallarından bahsetmiyorum. Forum kuralları çerçevesinde bir konu açtım, siyasete girilmesi taraftarı değilim.

Sıradan vatandaşlara destek versen, gelin otomobil üretin desen. 1 ay içinde üretir.

Devlet denen şeyden bahsediyoruz. Koskoca devlet.
İstese şu mesajımdan sonra adımı tarihten siler. Hiç yaşamamış olurum.
Sence bu devlet 1 tane otomobil üretemiyor mu?
Kendimi bildim bileli "yerli otomobil geliyor" haberlerini görüyorum.

Ya neyse,
Şimdi istemeden "her ay 1 fabrika açabileceğimiz para ile saray ensar okçu .." yazarım, ayıp olur.
Siyasete girmeyelim diyorum ama, konu "vergi - üretim - ekonomi"
Bu konularda da diyete girecek değiliz, istemeden de olsa siyasete giriyoruz.
Tadımız kaçmasın. Başımda o kıvılcımları hissediyorum, yakmaya gerek yok.

Evet beyler. Benim kumarım biter. Hepinize bol şans.
Alıntıyı görüntüle
He hocam sıkıntı yok çok güçlü bir ülkeyiz saraylarımız var nasılsa ve içinde oturan bir aslanımız :D

Kendilerince önemsiz şeylere vergiyi basıyorlar sigara PlayStation telefon vs.

Nasıl özgür değisin ya ülkede nerede özgür değilsin

Fikrini açıkça ve başıma birçey gelmeyecek korkusu ile beyan edebiliyor musun ?
Özgürce alışveriş yapabiliyor musun ?

Türkiye de üretilen bir ürün Almanya da 300 birim ike kendi ülkende 3500 birim ise bunun neresinde ekonomik özgürlük var ?
Bu ülkede maddi anlamda özgür olabilmen ve rahat yaşayabilmen için aylık gelirin en az 10k olması lazım.
Kim bir şey alacakken 3-5 sefer düşünmüyor ? Ben mühendisim çok şükür maaşım da yerinde ama " 10k değil " ben bile çocuğum için endişeleniyorum.

Cevabı: Ezanı susturanayacaklar Ülkeyi bölemiyecekler Bu ülke 15 Temmuzda birlik beraberliğini gösterdi

Tamam söyle yani ne var ki
Dostum şaka mısın sen?? şuanda sırf gerçekleri yazdılar diye içerde bir sürü gazetecimiz var onun dışında yönetimi her laf edeni küfürler edip , yönetimi eleştirenleri içeri atıyorlar. açlıktan intihar eden baba var bu ülkede :(

2018’de gümrük girişi 100 bin lira olan 2.0 motor üstü bir otomobil için TRT payı 400 lira, ÖTV 160 bin 640 lira, KDV 46 bin 987 lira, MTV 3 bin 22 lira... Sözün özü, 100 bin liralık otomobili 211 bin 49 liralık vergiyle birlikte 311 bin 49 liraya alıyorsunuz. İnanılmaz ama gerçek!

Halk kendi istiyor kardeşim yapıcak bir şey yok. Halk ne zaman cahilliğini bir kenara bırakıp gözünü açarsa o zaman bu sistem değişir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,027
Üyeler
189,961
Son üye
byiultraw
Geri