Ventus Ekran Kartları kötü mü?

By_dgn

80+
Reaksiyon skoru
82
Ya böyle bir bütçede cidden Ventus mu seçtin ?
Her şeyi geçtim daha yakışıklı bir 3090 olmalıydı.

3080 Ti daha iyi modeller mi seçilmeliydi hocam?
Hayır, 50k civarına sistem dizdiğinize göre fazladan 1k verip daha iyi bir 3090 almak sizi fazla zorlamazdı diye düşünüyorum.

Sıkıntı çıkartacak kötü bir kart değil ama RTX 3090 alınca insan çok serin olsun, ışıklı olsun hawli olsun ister yav 😁

Bence 3080Ti den mantıklı ama. RTX 3090 da LHR yok bir kere, oyun oynanmadığı zamanlar ayda 1200 lira ETH getirisi var 😅

Yalnız ekran kartını boşver de R9 5950X le o anakartı mı kullanacaksın cidden?

Sıkıntı çıkartacak kötü bir kart değil ama RTX 3090 alınca insan çok serin olsun, ışıklı olsun hawli olsun ister yav 😁

Bence 3080Ti den mantıklı ama. RTX 3090 da LHR yok bir kere, oyun oynanmadığı zamanlar ayda 1200 lira ETH getirisi var 😅
Işık vs hiç umrumda değil hocam kasa görünmeyen bir yerde olacak zaten performansı ve soğutması iyi olsun yeter bakalım insanlar çok kötüledi kartı umarım haklı çıkmazlar. Neredeyse 3090 Ventus alacağın yere 3070 iyi model al diyecekler

3090 ROG Strix, Suprim X, Gaming Z/X Trio, HOF Varken bunu almak yakışmadı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca B550-A Pro 5950X için yeterlimi bilemedim. Tomahawk yada tuf alınabilirdi.

Işık vs hiç umrumda değil hocam kasa görünmeyen bir yerde olacak zaten performansı ve soğutması iyi olsun yeter bakalım insanlar çok kötüledi kartı umarım haklı çıkmazlar. Neredeyse 3090 Ventus alacağın yere 3070 iyi model al diyecekler
Soğutması aşırı iyi diyemem ama kartı 82 derecenin üstüne çıkartmayacak kadar iyi. Bir sorun yaşamazsın.

Ben o anakarta o işlemciyi seçmene şaşırdım daha çok. Millet 5600X için bile genelde daha iyi anakartlar seçiyor 😅

O sıvı soğutma da biraz düşük kalmış o işlemci için.

Geri