maks 3000 tl telefon önere bilir misiniz?

Attığım rehbere bir bakın sadece değolama olarak değerlendirmeyin Amoled ekran ve hızlı şarjda var bence bütçe var ise plus alın.
bencede 10 plustıda sonradan 2500 daha iyi olur dediler ayrıca poco m3 pro 5g yi de düsünüyordum bütce düştü

Poco M3 Pro veya Redmi Note 9S alınır bu bütçede.

Redmi 9T bakın çok iyi bir tercih bence.
o da tercihlerim arasındaydı bütce kesilince o da gitti maalesef cok asırı ölçüde kullanılmıcak zaten cok para vermeye gerek yok dediler elimi bagladılar yoksa ben m3 pro 5g alırdım. ya da tcl 10 plus
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Redmi 9T bakın çok iyi bir tercih bence.
redmi 9t alınabilir aslında tam sınırdaymıs.

o da tercihlerim arasındaydı bütce kesilince o da gitti maalesef cok asırı ölçüde kullanılmıcak zaten cok para vermeye gerek yok dediler elimi bagladılar yoksa ben m3 pro 5g alırdım. ya da tcl 10 plus

Hocam bütçeye göre önerdim zaten güzel cihaz bakın.

m3 le nerdeyse aynı m3 daha ucuz?

Hocam bütçeye göre önerdim zaten güzel cihaz bakın.
m3 2388 ithalatcı garantili n11 de alınır mı sizce?

Son düzenleme:
m3 le nerdeyse aynı m3 daha ucuz?

m3 2388 ithalatcı garantili n11 de alınır mı sizce?
Poco M3 ve Redmi 9T aynı cihaz direkt sanırım ucuz olan alınabilir.

Evet şimdi kontrol ettim Redmi 9T nin diğer adı Poco M3

3200 maalesef cok geliyor. oppo a74 veya poco m3 pro 5g veya samsung m21 nasıl olur?

128 olan butce asıyor.

m21 daha iyi sanki ayrıca poco m3 pro 5g nasıl olur sizce?
Oppo A74 kullanıyorum.Memnunum fakat video çekme özelliği gerçekten berbat.30 FPS çok kötü.Normal fotoğrafları kaliteli bence fakat zoom yaptigindada berbat kaliteye sahip.Ram olarak 4 GB geliyor.Belleği ram e çevirebilirsin istersen pek bir farki varmı bilmiyorum ama saydıklarım harici güzel bir telefon bataryası kesinlikle en iyi özelliği diyebilirim.Alinabilir.

Poco M3 Pro veya Redmi Note 9S alınır bu bütçede.
Hocam pocolar baya sıkıntılı diyorlar.instagramdaki Xiaomi reklamlarinin yorumunda bile herkes sövmüştü.Alacak arkadaş bunları araştırmalı.

Oppo A74 kullanıyorum.Memnunum fakat video çekme özelliği gerçekten berbat.30 FPS çok kötü.Normal fotoğrafları kaliteli bence fakat zoom yaptigindada berbat kaliteye sahip.Ram olarak 4 GB geliyor.Belleği ram e çevirebilirsin istersen pek bir farki varmı bilmiyorum ama saydıklarım harici güzel bir telefon bataryası kesinlikle en iyi özelliği diyebilirim.Alinabilir.

Hocam pocolar baya sıkıntılı diyorlar.instagramdaki Xiaomi reklamlarinin yorumunda bile herkes sövmüştü.Alacak arkadaş bunları araştırmalı.
Redmi Note 9S + Pixel Experience 11 ROM ya da HavocOS 4.9 öneririm. Baya keyifli bir kullanım sunacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,209
Üyeler
185,693
Son üye
Kaan S
Geri