Dershaneye gitme imkanın var ise dershaneye git. Ha ben evden çalışıcam bana katkısı olsun diyorsan soking hafızayı kullan.Şuan 9. sınıfım ve temelimin sağlam olması için bu tarz yerlerden de destek almak istiyorum sizin tercihiniz ne olurdu
Aslında gerek yok 9'da para harcamaya ama parayı sigaraya alkole kullanıp it kopuk gibi gezeceğine doping hafıza al derim. Raut'da alabilirsin. Çalıştığın takdirde sana faydası olur ancak bişey yapmazsan onlar da bi işe yaramaz.9. sınıf için dershane yokki. Yani en azından burda yok
Bence bankada birikim hesabi açsinAslında gerek yok 9'da para harcamaya ama parayı sigaraya alkole kullanıp it kopuk gibi gezeceğine doping hafıza al derim. Raut'da alabilirsin. Çalıştığın takdirde sana faydası olur ancak bişey yapmazsan onlar da bi işe yaramaz.
Doğru dedin bak o parayla 11-12 de iyi bi dershaneye gidebilir.Bence bankada birikim hesabi açsin
doping hafızaya vermekten iyidirNe alaka
Ya derslerin çok kötü değilse lazim değil bence ama illam amaa illam diyorsan doping hafıza alabilirsin bende 9 um yanebirikim hesabı nedemek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ya tamam ozamanda giderim ama ben temelimi sağlam yapmak istiyorum
Evet buda var mesela tonguç , hocalara geldik falan ben full onlardan çalışıyom . tonguç soru bankasi falanda aldim video sonlarinda ödev veriyolar falanYouTube