100.000 TL Araç önerisi

Samet38

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,033
Bütçe
100000
Merhaba, paramın TL'de durmasını istemiyorum. Döviz ve altın da çok değişik şuan yükselip düşüyor sürekli. Geçici olarak araba almayı düşünüyorum piyasa arabası olması gerekli bir müddet kullanıp satmam gerek. En azından satarken belki kar da edebilirim. Araç türü fark etmez ancak hızlı satılması önemli benim için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba, paramın TL'de durmasını istemiyorum. Döviz ve altın da çok değişik şuan yükselip düşüyor sürekli. Geçici olarak araba almayı düşünüyorum piyasa arabası olması gerekli bir müddet kullanıp satmam gerek. En azından satarken belki kar da edebilirim. Araç türü fark etmez ancak hızlı satılması önemli benim için.
@Denizgezen Bilgilisin bu konularda rica etsem yardımcı olur musun.

Son düzenleme:
Boş ver arabayı sana MT-07/09 alalım.

laguna 2 takip ettiğim ve ve önceki serisinden laguna1 den meraklı olduğum araçtır , gayet parasına göre tatminkar özelliklere sahiptir .
seat leon 2 yıllık kaporta işciliği sürecimde tamirinde kaportasına hayran kaldığım araçtır.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Denizgezen Bilgilisin bu konularda rica etsem yardımcı olur musun.
Türkiye'de ekonomi sağolsun 3 piyasa markası var denebilir Toyata, Fiat, Renault bu markalardan birini tercih edebilirsiniz piyasaya tam hakim olmadığımdan detaylı öneri yapamıyorum.

Geri