Kulaklığı garantiye gönderme işlemi nasıl olur?

Revntron

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
649
Arkadaşlar merhabalar benim Gamepower Mihawk kulaklığım var ve mikrofonu bozuk ses kaydı alıyorum arkada uğultulu bir ses geliyor ve sesim neredeyse hiç gitmiyor öncedende kullanmıştım gamepower medusa modeliydi onda bir sıkıntı çıkmamıştı ancak bu kulaklığımda böyle bir sıkıntı çıktı garanti süresi dolmadanda göndermek istiyorum göndereceğim yer Oksid Bilşim İstanbul ben ise Çorum'dayım MNG kargo ile anlaşmalı indirim kodu veriyorlarmış ancak ben hiç bir ürünü garantiye göndermediğim için bilmiyorum kulaklığı götüreceğim onlar mı kutulayıp gönderecek yoksa ben kendim mi kutulamam gerekiyor birde fiyat çok pahallı oluyor diyorlar gönderim ücreti yani biriside bana onlar senden gönderim ücreti isteyemezler şikayet et demişti bilmiyorum bende bi yardımcı olabilir misiniz ne tür bilgiler isteniyor nasıl gönderim yapacağım detaylı olarak bilen birisi yardımcı olursa çok sevinirim.

Onlarca kez garantiye ürün göndermiş biri olarak kulaklığı kendi kutusuna tekrar koyun ve içine, küçük bir note kağıdına”ad-soyad, telefon, adresini, yaşamız olduğunuz sorunu” yazıp. Gönderin.
Zaten kargoya kodu söylediğiniz anda onlarda adres çıkıyor.
Kutuyu eksiksiz paketleyin çünkü genellikle kulaklıklarda değişim olur. Ben hiç değişmeden gelmediğini görmedim :D.

sen aldığın site üzerinde değişim talebi oluştur,site sana anlaşmalı olduğu kargo firmasına ait kod göndercek ürünü faturasıyla beraber kargocuya götür orda paketle,sana verilen kargo kodunu söyle otamatik olarak adres çıkıyor sonra gönderiyosun....

Onlarca kez garantiye ürün göndermiş biri olarak kulaklığı kendi kutusuna tekrar koyun ve içine, küçük bir note kağıdına”ad-soyad, telefon, adresini, yaşamız olduğunuz sorunu” yazıp. Gönderin.
Zaten kargoya kodu söylediğiniz anda onlarda adres çıkıyor.
Kutuyu eksiksiz paketleyin çünkü genellikle kulaklıklarda değişim olur. Ben hiç değişmeden gelmediğini görmedim :D.
sen aldığın site üzerinde değişim talebi oluştur,site sana anlaşmalı olduğu kargo firmasına ait kod göndercek ürünü faturasıyla beraber kargocuya götür orda paketle,sana verilen kargo kodunu söyle otamatik olarak adres çıkıyor sonra gönderiyosun....
Yani benim kutulamam gerekmiyor sadece kulaklığı kendi kutusuna içindekilerle beraber yerleştirip not bırakıyorum gittiğimde ücretsiz bir şekilde şubede kutuluyorlar değil mi?

Yani benim kutulamam gerekmiyor sadece kulaklığı kendi kutusuna içindekilerle beraber yerleştirip not bırakıyorum gittiğimde ücretsiz bir şekilde şubede kutuluyorlar değil mi?
Poşete koyuyorlar :D.
Ama şimdiye kadar sorun yaşamadım ben.

Poşete koyuyorlar :D.
Ama şimdiye kadar sorun yaşamadım ben.
Bende önceden kalma bi kutu var üstündeki yazıyı karalasam üstünde ismim ve amasya şube felan yazıyor önceki alışverişten kalma onun içine koyup götürsem onun üstünede poşete mi koyuyorlar birde Çorum-İstanbul arası MNG kargo indirimli kodla beraber kaç TL'ye gelir tahminen?

Bende önceden kalma bi kutu var üstündeki yazıyı karalasam üstünde ismim ve amasya şube felan yazıyor önceki alışverişten kalma onun içine koyup götürsem onun üstünede poşete mi koyuyorlar birde Çorum-İstanbul arası MNG kargo indirimli kodla beraber kaç TL'ye gelir tahminen?
İndirimli kod mu verdiler yoksa direk kod mu?
Eğer anlaşmalı kod ise para ödemiyorsunuz.
Garantiyi firma karşılamak zorunda.

Ekler

• fgvdgfd.png
    fgvdgfd.png
    37.5 KB · Hit: 74
Anladım. Dönüşte onlar ödeyecek. Öyle yapın o zaman hocam. Genelde giderken onlar öder dönüşte biz öderiz ama bu sefer tam tersi olmuş.

Anladım. Dönüşte onlar ödeyecek. Öyle yapın o zaman hocam. Genelde giderken onlar öder dönüşte biz öderiz ama bu sefer tam tersi olmuş.
Çok para verir miyim 10-15 TL felan mı yoksa 50-60 mı?

İndirimsiz 30₺’ye falan gider ama ne kadar indirim yapıyor ona bağlı.
Çorum-İstanbul arası 30TL mi olur indirimle beraber 20 felan sanırsam peki her şekilde ödeniyor değil mi ücret tüm garantiye gönderme işlemlerinde?

Geri