akıllı kuş
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,116
Debriyaj benim için olmazsa olmaz. Full set direksiyon seti öneriniz varmı 2.elde olur bilgim yok fazla. Bütçe biraz aşılabilir.
Debriyaj benim için olmazsa olmaz. Full set direksiyon seti öneriniz varmı 2.elde olur bilgim yok fazla. Bütçe biraz aşılabilir.
Neredeyse hepsi Ankara :d seviyok yan yan vermeyiBilgisayar Oyunu Aksesuarları Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da!
Bilgisayar Oyunu Aksesuarları Modelleri uygun fiyat seçenekleriyle sahibinden.com'da.www.sahibinden.com
Bilgisayar Oyunu Aksesuarları Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da!
Bilgisayar Oyunu Aksesuarları Modelleri uygun fiyat seçenekleriyle sahibinden.com'da.www.sahibinden.com
![]()
LOGİTECH G25 DİREKSİYON SETİ SHIFTER/F1 - Bilgisayar oyun donanımları sahibinden.com'da - 967809737
LOGİTECH G25 DİREKSİYON SETİ SHIFTER/F1 - Bilgisayar oyun donanımları uygun fiyatlarla alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Puff G27 yi beğendimde o ne fiyat ya 1600TLymişBilgisayar Oyunu Aksesuarları Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da!
![]()
LOGİTECH G25 DİREKSİYON SETİ SHIFTER/F1 - Bilgisayar oyun donanımları sahibinden.com'da - 967809737
LOGİTECH G25 DİREKSİYON SETİ SHIFTER/F1 - Bilgisayar oyun donanımları uygun fiyatlarla alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
v900s sakın alma kademeli dönüyor rezalet bir şey iade ettim ben alma aldırmaDebriyaj benim için olmazsa olmaz. Full set direksiyon seti öneriniz varmı 2.elde olur bilgim yok fazla. Bütçe biraz aşılabilir.
Daha ucuza yokmu hocam ailemide yüke sokmak istemiyorum fazlaBilgisayar Oyunu Aksesuarları Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da!
![]()
Sadece gaz takımını debriyajlı alsa ldireksiyonu falan dediğiniz markadan alsa?1000 liraya 2. el de olsa debriyajlı direksiyon seti kalmadı. Debriyaj sorun değil dersen 2. el Logitech DFGT bulunur. @Revainer attığın direksiyonların tamamında bozukluklar var. Hatta 1 tanesi sola dönmüyormuş, bir tanesi vitesle kullanınca sisteme reset atıyormuş, bir tanesinin de tuşları çalışmıyormuş. Bunlar alınacağına debriyajdan vazgeçip DFGT almak daha mantıklı.
Kimse direksiyonu ayrı, pedalları ayrı satmaz ki. Bulsa bile o pedallar o direksiyonda çalışır mı bilmiyorum. Girişleri farklı olabilir.Sadece gaz takımını debriyajlı alsa ldireksiyonu falan dediğiniz markadan alsa?
Dfgt alıp g27 yada 29 pedal seti alsam mantıklı olurmu? Birbirine uyumlu çalışırlarmı?Kimse direksiyonu ayrı, pedalları ayrı satmaz ki. Bulsa bile o pedallar o direksiyonda çalışır mı bilmiyorum. Girişleri farklı olabilir.