Outlast mı Outlast 2 mi?

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,343
İkisinden birini alacağım sanırım, hangi oyunu alayım? İki oyun hikayesi birbiriyle bağlantılı ise ve direkt 2. oyundan başlarsam çok kopuk bir şekilde mi oynarım oyunu? Hangisinin korku ögeleri, ortamı, atmosferi daha iyi?

Bana kalırsa tüm oyun serilerinde baştan başlamak daha mantıklı gidipde arka sokaklar 600. bölümden başlayıp ilk bölüme doğru izlemek gibi bişey. Tabi arka sokaklar örnek sakın ciddiye almayın 10 seneden uzun bir dizi ztn.

SELAM BEN OUTLAST KRALI 💪 (dimi la @kolonya ) İki oyunun da hikayesi çok bağlantılı değil ama çok az bir bağlantısı var. Outlast 2 açık bir alanda geçerken outlast 1 kapalı bir alanda geçiyor. Bana kalırsa 2 sininde atmosferi güzel. İkisinde çok fazla sayılacak öğe yok outlast 2 de bandaj var o kadar. Bence 2 sini de oynamalısın. Ama dediğim gibi çok fazla bir bağlantı yok. Ama outlast 1 daha çok beğenildi 2 ye göre bana kalırsa 1 daha güzel ama sana kalmış. Tamamen benim şahsi düşüncem. Ha ayriyetten eklemeyi unutmuşum. Outlast 1 ve Outlast 1 in DLC si olan Whistleblower bağlantılı.

Outlast
Outlast: Whistleblower
Outlast 2

Bu sıralamaya göre oynarsan hikayeyi anlayabilirsin. Outlast 2 pek sevilen ve diğerleri ile bağlantılı bir oyun değil o sebepten ilk oyunu ve Whistleblower DLC'ini öneririm(bu DLC'yi oynarsan oyunun hikayesini çok daha iyi anlayabilirsin).

1 ve 2 arasında bağlantı yok denebilir.yok denecek kadar var.1 alsan daha sonra tekrar oynarsın oynamk istersen spedrun falan belki.2yi alırsan ilk oynayışında sana baya zevk verir bence ama sonrasında tekrar gireyim oynayaym demezsin upuzun bir oyun zaten.bence 1 i al daha iyi.

İkisinden birini alacağım sanırım, hangi oyunu alayım? İki oyun hikayesi birbiriyle bağlantılı ise ve direkt 2. oyundan başlarsam çok kopuk bir şekilde mi oynarım oyunu? Hangisinin korku ögeleri, ortamı, atmosferi daha iyi?
Bana Göre 1 2 den daha İyi Cok Az Hikaye Devami Var

1'i daha hiç oynamadıysan ve hikayesini bilmiyorsan bence 1'i ve DLC'si olan Whistleblower'ı oyna. Hikayesi ve karakterleri daha oturaklı ve akılda kalıcı bana kalırsa. Atmosfer ve DLC'siyle olan hikaye bağlantısı da çok güzel. 1'i öneririm o yüzden ama 2 daha çok ilgini çekerse 2'yi de oynayabilirsin.

Hepinize çok teşekkür ederim. Son olarak: Outlast 1 ve Outlast 2 ortalama kaç saatte bitiyor?

ikisini alın ama ikisini alamıyorsanız outlast 2 yi alın grafikler fln daha ghüzel

Hepinize çok teşekkür ederim. Son olarak: Outlast 1 ve Outlast 2 ortalama kaç saatte bitiyor?
1 i 8 saatte bitirmişim ben :d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2.de 7 saatte sonlara yaklaştım ama bitmiyo

en başından başla. 2 ,1 gibi kapalı bir yerde geçmiyor

• Beğen
Reaksiyonlar: john
Teşekkür ederim.

Geri