Neler Yeni

Outlast mı Outlast 2 mi?

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
İkisinden birini alacağım sanırım, hangi oyunu alayım? İki oyun hikayesi birbiriyle bağlantılı ise ve direkt 2. oyundan başlarsam çok kopuk bir şekilde mi oynarım oyunu? Hangisinin korku ögeleri, ortamı, atmosferi daha iyi?

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Bana kalırsa tüm oyun serilerinde baştan başlamak daha mantıklı gidipde arka sokaklar 600. bölümden başlayıp ilk bölüme doğru izlemek gibi bişey. Tabi arka sokaklar örnek sakın ciddiye almayın 10 seneden uzun bir dizi ztn.

UzunKing

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,037
İsim
Burak
SELAM BEN OUTLAST KRALI 💪 (dimi la @kolonya ) İki oyunun da hikayesi çok bağlantılı değil ama çok az bir bağlantısı var. Outlast 2 açık bir alanda geçerken outlast 1 kapalı bir alanda geçiyor. Bana kalırsa 2 sininde atmosferi güzel. İkisinde çok fazla sayılacak öğe yok outlast 2 de bandaj var o kadar. Bence 2 sini de oynamalısın. Ama dediğim gibi çok fazla bir bağlantı yok. Ama outlast 1 daha çok beğenildi 2 ye göre bana kalırsa 1 daha güzel ama sana kalmış. Tamamen benim şahsi düşüncem. Ha ayriyetten eklemeyi unutmuşum. Outlast 1 ve Outlast 1 in DLC si olan Whistleblower bağlantılı.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,734
İsim
misfit
Outlast
Outlast: Whistleblower
Outlast 2

Bu sıralamaya göre oynarsan hikayeyi anlayabilirsin. Outlast 2 pek sevilen ve diğerleri ile bağlantılı bir oyun değil o sebepten ilk oyunu ve Whistleblower DLC'ini öneririm(bu DLC'yi oynarsan oyunun hikayesini çok daha iyi anlayabilirsin).

Yusuffff

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Yusuf
1 ve 2 arasında bağlantı yok denebilir.yok denecek kadar var.1 alsan daha sonra tekrar oynarsın oynamk istersen spedrun falan belki.2yi alırsan ilk oynayışında sana baya zevk verir bence ama sonrasında tekrar gireyim oynayaym demezsin upuzun bir oyun zaten.bence 1 i al daha iyi.

-°°-Aquaman-°°-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Aziz
İkisinden birini alacağım sanırım, hangi oyunu alayım? İki oyun hikayesi birbiriyle bağlantılı ise ve direkt 2. oyundan başlarsam çok kopuk bir şekilde mi oynarım oyunu? Hangisinin korku ögeleri, ortamı, atmosferi daha iyi?
Bana Göre 1 2 den daha İyi Cok Az Hikaye Devami Var

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,434
İsim
Selman
1'i daha hiç oynamadıysan ve hikayesini bilmiyorsan bence 1'i ve DLC'si olan Whistleblower'ı oyna. Hikayesi ve karakterleri daha oturaklı ve akılda kalıcı bana kalırsa. Atmosfer ve DLC'siyle olan hikaye bağlantısı da çok güzel. 1'i öneririm o yüzden ama 2 daha çok ilgini çekerse 2'yi de oynayabilirsin.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hepinize çok teşekkür ederim. Son olarak: Outlast 1 ve Outlast 2 ortalama kaç saatte bitiyor?

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️
ikisini alın ama ikisini alamıyorsanız outlast 2 yi alın grafikler fln daha ghüzel

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.
Hepinize çok teşekkür ederim. Son olarak: Outlast 1 ve Outlast 2 ortalama kaç saatte bitiyor?
1 i 8 saatte bitirmişim ben :d
Mesaj otomatik birleştirildi:

2.de 7 saatte sonlara yaklaştım ama bitmiyo

tamtam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
isim soyisim
en başından başla. 2 ,1 gibi kapalı bir yerde geçmiyor

• Beğen