Twitch kara para.

ülkenin durumuna rağmen sanki ülkeyi 20yıldır chp yönetiyormuş gibi öfke duyuyorsunuz çok acizsiniz
CHP en son 1960' da mı ne geldi ama bunlara göre erbakan, celal Bayar, Adnan Menderes hepsi CHP' li 🤣 Kısaca bunlar 2011' den eskisini CHP sanıyolar.

Sonuç ne olucak çok merak ediyorum

CHP, MHP, AKP kavgası yapmanın bir anlamı yok hepsi aynı halt hepsi hırsız. Bu ülkenin başına kim geçerse geçsin durumumuz vahim.

Beyler olay şu calinti kredi kartlarindan paraayi çekmek için 3D security olmayan bir platforma ihtiyaç var o da Twitch . Twitch yayincisina mafya geliyor bu kredi kartlarindan sana bit atacagiz ve yüzde 20 si senin yüzde 80 i benim diyorlar ve kara parayı böyle akliyorlar

Şuanda izleyecek vaktim yok ama illa ki açıklama yapacaktır kendi ağzıyla ben çalınan kredi kartlarından bit aldım demez. Zikirmatiq adlı twitter kullanıcısının paylaştıp ta açıklama yapmadan hesabını kapatan çok kişi var zaten olay meclise gitmiş kimin suçlu kimin suçsuz olduğu ortaya çıkar.

Btc cüzdanına atıyorlarsa bunlar kafasız dolandırıcı xddddd
Miss gibi se btc cüzdanından adamları bulabiliyorlar , milyonlarca dolarlık hacklerden sonra adamlar kriptoda paralarını çekemedi. Cidden btc ise vay bu dolandırıcıların haline.
Bu zamanda yapılan çoğu dolandiricilik kripto paralar üzerinden yapılıyor ama bunun takipi kontrolü yapılmıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,547
Üyeler
184,180
Son üye
Mertekinci
Geri