Neler Yeni

Twitch kara para.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
ülkenin durumuna rağmen sanki ülkeyi 20yıldır chp yönetiyormuş gibi öfke duyuyorsunuz çok acizsiniz
CHP en son 1960' da mı ne geldi ama bunlara göre erbakan, celal Bayar, Adnan Menderes hepsi CHP' li 🤣 Kısaca bunlar 2011' den eskisini CHP sanıyolar.

MertAliT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
MertAli Turna
Sonuç ne olucak çok merak ediyorum

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
CHP, MHP, AKP kavgası yapmanın bir anlamı yok hepsi aynı halt hepsi hırsız. Bu ülkenin başına kim geçerse geçsin durumumuz vahim.

Sami Järvi

80+ Silver
Beyler olay şu calinti kredi kartlarindan paraayi çekmek için 3D security olmayan bir platforma ihtiyaç var o da Twitch . Twitch yayincisina mafya geliyor bu kredi kartlarindan sana bit atacagiz ve yüzde 20 si senin yüzde 80 i benim diyorlar ve kara parayı böyle akliyorlar

MrYılmazer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Yusuf Yılmazer
ülkenin durumuna rağmen sanki ülkeyi 20yıldır chp yönetiyormuş gibi öfke duyuyorsunuz çok acizsiniz
kim ofke duyuyor , beceriksiz bu muhalefet olduğu için uzuluyorum ben , bide guluyorum hallerine , uydurma yumuşak yerlerinden 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

VorleN

80+ Silver
Şuanda izleyecek vaktim yok ama illa ki açıklama yapacaktır kendi ağzıyla ben çalınan kredi kartlarından bit aldım demez. Zikirmatiq adlı twitter kullanıcısının paylaştıp ta açıklama yapmadan hesabını kapatan çok kişi var zaten olay meclise gitmiş kimin suçlu kimin suçsuz olduğu ortaya çıkar.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Btc cüzdanına atıyorlarsa bunlar kafasız dolandırıcı xddddd
Miss gibi se btc cüzdanından adamları bulabiliyorlar , milyonlarca dolarlık hacklerden sonra adamlar kriptoda paralarını çekemedi. Cidden btc ise vay bu dolandırıcıların haline.
Bu zamanda yapılan çoğu dolandiricilik kripto paralar üzerinden yapılıyor ama bunun takipi kontrolü yapılmıyor.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

Arusttt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Enes
Uygunsuz davranış
kim ofke duyuyor , beceriksiz bu muhalefet olduğu için uzuluyorum ben , bide guluyorum hallerine , uydurma yumuşak yerlerinden 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
muhalefet beceriksiz diyosun hem terbiyesizsin hem aptalsın gül gül 2023te kim gülcek gör

Besim Tibuk

80+ Gold
Eee sonuç ne oldu.
Satacak mıyız twitch'i?

Top Bottom