ülkenin durumuna rağmen sanki ülkeyi 20yıldır chp yönetiyormuş gibi öfke duyuyorsunuz çok acizsinizyav bi git bitmediniz
ülkenin durumuna rağmen sanki ülkeyi 20yıldır chp yönetiyormuş gibi öfke duyuyorsunuz çok acizsinizyav bi git bitmediniz
Oyun fatihinden hiç beklemezdim böyle bir şeyOlayın içerisinde Oyun Fatihi gibi tanınmış isimlerde var Youtube'de de kara para aklandığı iddia ediliyor.
CHP en son 1960' da mı ne geldi ama bunlara göre erbakan, celal Bayar, Adnan Menderes hepsi CHP' li Kısaca bunlar 2011' den eskisini CHP sanıyolar.ülkenin durumuna rağmen sanki ülkeyi 20yıldır chp yönetiyormuş gibi öfke duyuyorsunuz çok acizsiniz
kim ofke duyuyor , beceriksiz bu muhalefet olduğu için uzuluyorum ben , bide guluyorum hallerine , uydurma yumuşak yerlerindenülkenin durumuna rağmen sanki ülkeyi 20yıldır chp yönetiyormuş gibi öfke duyuyorsunuz çok acizsiniz
Şuanda izleyecek vaktim yok ama illa ki açıklama yapacaktır kendi ağzıyla ben çalınan kredi kartlarından bit aldım demez. Zikirmatiq adlı twitter kullanıcısının paylaştıp ta açıklama yapmadan hesabını kapatan çok kişi var zaten olay meclise gitmiş kimin suçlu kimin suçsuz olduğu ortaya çıkar.
Bu zamanda yapılan çoğu dolandiricilik kripto paralar üzerinden yapılıyor ama bunun takipi kontrolü yapılmıyor.Btc cüzdanına atıyorlarsa bunlar kafasız dolandırıcı xddddd
Miss gibi se btc cüzdanından adamları bulabiliyorlar , milyonlarca dolarlık hacklerden sonra adamlar kriptoda paralarını çekemedi. Cidden btc ise vay bu dolandırıcıların haline.
Bitcoin cüzdanları izlenebiliyor.Bu zamanda yapılan çoğu dolandiricilik kripto paralar üzerinden yapılıyor ama bunun takipi kontrolü yapılmıyor.
muhalefet beceriksiz diyosun hem terbiyesizsin hem aptalsın gül gül 2023te kim gülcek görkim ofke duyuyor , beceriksiz bu muhalefet olduğu için uzuluyorum ben , bide guluyorum hallerine , uydurma yumuşak yerlerinden