🔥İndirim Valorant 2480 VP 74 TL!

Bende 100 TL ' lik steam cüzdan kodunu %50 indirimle 50 TL ' ye aldım. Cidden çok iyi.
bende aldım ama 20 dkdır e postama gelmedi hala nereden mesaj geliyor e postanıza acaba yollayıcı kim yani.

Vodafone yanımda uygulaması 50 TL indirim ile 74 TL 'ye denk geliyor. Ayrıca bu indirim bunun harici bir çok üründe de geçerli. Ben aldım. Almak isteyenler kaçırmasın.
Şimdi ben 40 TL lik vp aldım 10 TL fazladan param mı oluyor yoksa belirli bir ücretin üstünde mi geçerli

Birisi de anlatmamış nasıl yaptığını
Anlatsanıza ula

bende aldım ama 20 dkdır e postama gelmedi hala nereden mesaj geliyor e postanıza acaba yollayıcı kim yani.
Alalı yaklaşık 30dk oldu bana da gelmedi. Bekliyorum bende.
Nasıl alıyoruz? Nereden alıyoruz?
Vodofone yanımdayı indirin. İndirdikten sonra ana sayfada Her şey Yanımda kısmına tıklayın. Ardından Steam Cüzdan kodu diye arattıktan sonra ilk alışverişte 50tl indirim ile alabilirsiniz.

Anlatsanıza ula
Vodafone'lu ol olma uygulamayı indiriyorsun, Her Şey Yanımda mağazasında 100TL alışverişe 50TL indirim var. 2480VP de 120TL civarı bir fiyata sahip olduğu için 74TL'ye alıyorsun. Bu kadar.

Keşke param olsa da alsam.

Anlatsanıza ula
hangi operatörü kullandığın fark etmiyor öncelikle bunu söylemek istiyorum. Vodafone yanımda yüklüyosun sonra numaranı giriyorsun sms geliyor giriş ypamış oluyorsun direkt anasayfanın üstünde 100 tllik alışverişine 50 lira indirim yazıyor. Üstüne tıkladıktan sonra valorant vp diye aratarak satın alabilirsin.

Vodafone'lu ol olma uygulamayı indiriyorsun, Her Şey Yanımda mağazasında 100TL alışverişe 50TL indirim var. 2480VP de 120TL civarı bir fiyata sahip olduğu için 74TL'ye alıyorsun. Bu kadar.

Keşke param olsa da alsam.
Ben aldım
hehe

Vodafone Yanımda Uygulamasında 100TL Üzeri Alışverişe 50TL İndirim ile 74 TL'ye denk geliyor. Ayrıca bu indirim bunun harici bir çok üründe de geçerli. Ben aldım. Almak isteyenler kaçırmasın.
ne zamana kadar

Geri