Sizce kablolu mu kablosuz mu ?

shiedabro

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,546
1636232855913.png
1636232922220.png

arkadaşlar valorant oynuyorum fps oyunları lol fln ama çoğunlukla valorant oynuyorum sizce kablolu mu alıyım yoksa kablosuz mu?

Ben olsam kablosuz alırdım.

Kablosuz

Performans olarak hiç bir fark yok o yüzden kablo ile uğraşmaktansa kablosuz daha iyi bence.

Kendi kullandığım mouse u önerebilirim msi gm41 lightweight wireless kullanıyorum daha önce kaliteli kablolu mouselar kullandım hiç bir gecikme kopma vs yaşamadım sarj konusunda çok iyi 20 gün rahat gidiyor inceleme videosunu izleyebilirsin.

Kendi kullandığım mouse u önerebilirim msi gm41 lightweight wireless kullanıyorum daha önce kaliteli kablolu mouselar kullandım hiç bir gecikme kopma vs yaşamadım sarj konusunda çok iyi 20 gün rahat gidiyor inceleme videosunu izleyebilirsin.
Şarj göstergesi var dimi uygulamasında ne kadar kaldığını fln gösteriyor

Şarj göstergesi var dimi uygulamasında ne kadar kaldığını fln gösteriyor
Dragon center uygulamasından görebiliyorsun evet uygulama bazen sorunlu çalışabiliyor ama genel olarak iyi

Dragon center uygulamasından görebiliyorsun evet uygulama bazen sorunlu çalışabiliyor ama genel olarak iyi
tamam o zaman o uygulama üzeriden msi monitorumu fln kontrol edebiliyorum değil mi msi marka monitor alcam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,204
Üyeler
183,396
Son üye
eness3556
Geri