Hayır. Onu rol model olarak alıyorum. Uçaktaki Ateist'i nakavt ettiii zaman ne kadar sevindik aboneler olarak var ya anlatamamhocam o adam siz misiniz![]()
Başlıca izlemen gereken serileri:ooo hocam o zaman hem dini öğrenicem hem de kavga etmeyi öğrenicem![]()
Bunların hepsi oynatma listesine gidiyor kopyala yapıştır yaparsan linkleri.Başlıca izlemen gereken serileri:
En üstteki reklam olduğu için olabilir mi?Arkadaşlar deizmi araştırıyordum ve google a deizm nedir yazdım ve en üstte cıkana bastım ama sonlara doğru bunun bir deistin yazmadığını anladım o yüzden yanlış şeyler öğrenmiş olabilirim diye düşündüm. O yüzden bana güvenilir ve doğru şekil de deizmi,agnostizimi ve ateistliği anlatan sayfaları fln atar mısınız
Adam diyor ki deizmi araştırmak istiyorum. Bu da zorla İslami dayatmaya çalışıyorBaşlıca izlemen gereken serileri:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bunların hepsi oynatma listesine gidiyor kopyala yapıştır yaparsan linkleri.
Bakın bu dramdırBu kadarı yeter. Önce kendi dinini araştır.
Burada Ateizm ile ilgili bilgiler var. Ateizm dayanak noktalarını, düşünce yapısını vb şeyleri anlatıyor. Okumanı tavsiye ederim.Arkadaşlar deizmi araştırıyordum ve google a deizm nedir yazdım ve en üstte cıkana bastım ama sonlara doğru bunun bir deistin yazmadığını anladım o yüzden yanlış şeyler öğrenmiş olabilirim diye düşündüm. O yüzden bana güvenilir ve doğru şekil de deizmi,agnostizimi ve ateistliği anlatan sayfaları fln atar mısınız
İslama göre düşün şöyleArkadaşlar deizmi araştırıyordum ve google a deizm nedir yazdım ve en üstte cıkana bastım ama sonlara doğru bunun bir deistin yazmadığını anladım o yüzden yanlış şeyler öğrenmiş olabilirim diye düşündüm. O yüzden bana güvenilir ve doğru şekil de deizmi,agnostizimi ve ateistliği anlatan sayfaları fln atar mısınız
Ne yani geçiş ayini falan yok mu hayallerim yıkıldı D:saBu kadarı yeter. Önce kendi dinini araştır.
Daha nasıl anlatayım tarihine mi gereyim, ben deist olmadığım için deistliğin tanımı ve inkar ettikleri bana yetiyor.
MüslümanlıkÜstat inancın ne senin ?
Hocam attığınız linkte adam her ateist ''Tanrı yoktur'' demez. diyor ama ateistlik tanrının varlığını reddetmiyor mu?Adam diyor ki deizmi araştırmak istiyorum. Bu da zorla İslami dayatmaya çalışıyor
Bakın bu dramdır
Burada Ateizm ile ilgili bilgiler var. Ateizm dayanak noktalarını, düşünce yapısını vb şeyleri anlatıyor. Okumanı tavsiye ederim.
![]()
Ateizmi bana tüm hatlarıyla anlatabilir misiniz? | Soru & Cevap - Evrim Ağacı
Ateizmi bana tüm hatlarıyla anlatabilir misiniz? - Soru & Cevapevrimagaci.org