Max 5300 ₺ Telefon Önerisi

ulaslan

80+
Reaksiyon skoru
80
İyi akşamlar. Bu fiyatlara 2 tane telefon alacağım. Birinin kamera ve tasarım odaklı (kibar) iyi olmasını istiyorum, diğerinin ise daha çok performans odaklı olmasını istiyorum. Bu fiyatlarda bu kriterlere uygun hangi telefonları önerirsiniz? Önceliğim Samsung ve Xiaomi model telefonlar. Şimdiden teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

up

Son düzenleme:
İyi akşamlar. Bu fiyatlara 2 tane telefon alacağım. Birinin kamera ve tasarım odaklı (kibar) iyi olmasını istiyorum, diğerinin ise daha çok performans odaklı olmasını istiyorum. Bu fiyatlarda bu kriterlere uygun hangi telefonları önerirsiniz? Önceliğim Samsung ve Xiaomi model telefonlar. Şimdiden teşekkür ederim.

up

android düşünüyorum hocam sağolun

android düşünüyorum sağolun. ayrıca baktığım kadarıyla xr pek tavsiye edilmiyor sanki

A72 olmaz mi

Poco x3 pro
Pugb gibi oyunları ultra özellikli akıcı 60fps de oynatıyor 🤭

Screenshot_2021-11-08-00-29-10-659_com.android.settings.jpg

Performans odaklı olan için Poco X3 Pro alabilirsiniz. Diğeri içinse bir çok seçenek var.

evet bu fiyatlarda poco ismini çok duydum ama fiyatı yükselttiğimizde poco f3 ler var. Kendi segmentinde x3 kadar başarılı mı bilginiz var mı?
Genel kullanım için a72 çünkü kamerası s20fe den daha iyi
Performans ise direk Poco ama uzun yıllar kullanamazsin

Poco nun en iyi cihazı şuan kullandığım. Kamera da yeterli. Bundan önce 108 piksel kameralı cihazı temiz sattım. Bu cihazın üzerine Xiaomi cihaz tanımam 😊

Performans odaklı olan için Poco X3 Pro alabilirsiniz. Diğeri içinse bir çok seçenek var.
x3 pro istediğim fiyat aralığının altında kalıyor. Poco f2 f3 ler başarılı mı bilginiz var mı? onlar istediğim fiyat bandında olan modelleri çünkü

Genel kullanım için a72 çünkü kamerası s20fe den daha iyi
Performans ise direk Poco ama uzun yıllar kullanamazsin
a72 s20feden kamera olarak çok mu iyi yoksa ufak bir fark mı var? Eğer ufak bir farksa s20fe işlemci olarak daha mantıklı gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,285
Üyeler
190,721
Son üye
Scobyduu
Geri