Hangi Creatine'i almalıyım?

Foxt

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
639
Dostlar yeni yeni Supplement kullanmaya başlayacağım hangi marka creatine almalıyım?

Ben Hardline öneririm ama bütçeniz önemli bu konuda.

Evet bu ürün, ama bunun yerine ProteinOcean'dan da alabilirsiniz bende o sitenin ürününü kullanıyorum.
Herhangi bir kötü yorum görmedim.
Gerçi bu daha pahalıymış aynı gramda, hardline alın bence.

Hardline önermem bende gereksiz
kıllanma
yaptı hemen bıraktım çöp.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Scitec şiddetle öneririm. ( Amerika)
Polonya buda güzel markadır
Almanya olması lazım buda.

Evet bu ürün, ama bunun yerine ProteinOcean'dan da alabilirsiniz bende o sitenin ürününü kullanıyorum.
Herhangi bir kötü yorum görmedim.
Gerçi bu daha pahalıymış aynı gramda, hardline alın bence.
Öneriniz için teşekkür ederim dikkate alacağım.

Hardline önermem bende gereksiz
kıllanma
yaptı hemen bıraktım çöp.

Teşekkürler bu ürünlere de göz gezdireceğim. <3

Valla supplementler şakaya gelmez özellikle creatin. Böbrekten olma sonraa kullanım talimatlarına bak , günlük 5 gram iç bir şey olmaz diyenlere takma herkesin vücudunda ki fonksiyonlar aynı çalısacak diye bir şey yok.

Valla supplementler şakaya gelmez özellikle creatin. Böbrekten olma sonraa kullanım talimatlarına bak , günlük 5 gram iç bir şey olmaz diyenlere takma herkesin vücudunda ki fonksiyonlar aynı çalısacak diye bir şey yok.
Böbrek konusunda çok sağlamım diye biliyorum :D. Profil fotoğrafın çok epik.

Böbrek konusunda çok sağlamım diye biliyorum :D. Profil fotoğrafın çok epik.
Hocam yakın bir tanıdığımın babası bununla ilgili ameliyata girdi yüksek çıkmasından colayı kullanan biri değil biraz şans kısmet ama dikkat edin.
Supplement en fazla ne yapar diye geçmeyin birde Amerikan,Alman markasından şaşmayın.
Fotoğrafım cok tatlı hocam .d

kreatinde marka çok önemli değil. creatine monohiydrate olsun yeter.kompeks creatine falan alma ben bir kere aldım tadı çok kötüydü çöpe gitti.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Foxt
Hocam yakın bir tanıdığımın babası bununla ilgili ameliyata girdi yüksek çıkmasından colayı kullanan biri değil biraz şans kısmet ama dikkat edin.
Supplement en fazla ne yapar diye geçmeyin birde Amerikan,Alman markasından şaşmayın.
Fotoğrafım cok tatlı hocam .d
Hocam umarım herhangi bir sorun çıkmaz, Hardline veya Multipower alacağım. Tekrardan çok teşekkür ederim :)

Geri