Turknet hakkında düşünceleriniz

Kimera

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,343
Superonline'ın en son 20mbps için 120₺ fiyat çıkarması artık yeter etti. ISS değiştireceğiz.
Şuan en makul tercih Turknet gibi.
Görüşleriniz nelerdir?
Önerir misiniz?
Önermiyorsanız neyi önerirsiniz?

Superonline'ın en son 20mbps için 120₺ fiyat çıkarması artık yeter etti. ISS değiştireceğiz.
Görüşleriniz nelerdir?
Önerir misiniz?
Valla türk Telekom dan geçtim ilaç gibi geldi ki alt yapım çok iyi değil 35 MB lik paket kullanıyorum türk telekomun 200 kb verdiği int. Den sonra şahsen ilaç 25 hz m gayet memnunum 100/100 alt yapına bağlı

Ikı senedır 35 mbps kullandım fıyatına gore kesılme kopma durumuda gayet ıyı.Bır ay oluyor yenı geldı 50 mbps ona gectım 48-49 arası net alıyorum hızı 7.7 de upload verıyor

Valla türk Telekom dan geçtim ilaç gibi geldi ki alt yapım çok iyi değil 35 MB lik paket kullanıyorum türk telekomun 200 kb verdiği int. Den sonra şahsen ilaç 25 hz m gayet memnunum 100/100 alt yapına bağlı
hocam alakasız ama sen bilgisayar alacaktın ne yaptın hallettin mi ne aldın :D

Görüşleriniz nelerdir?
Önerir misiniz?
Ben firma ile çok sorun yaşayan kullanıcılardanım. Yakın zamanda da firmayı THH'ne vereceğim.
Bu kadar sorun yaşayan bir kullanıcı olarak firmayı da kimseye önermiyorum.
(Altyapı-Modem vs. her şey yüksek hız almaya uygun olmasına rağmen yüksek hız verilmiyor)

Görüşleriniz nelerdir?
Önerir misiniz?
Ben kullanıyorum gayet memnunum en mantıklısı türknetti o yüzden tercih ettim, taahhüt olmaması da büyük olay.
Edit: Fiber 100 download 10 upload kullanıyorum yapa altyapısında değilim türk telekom altyapısını kullanıyorum.

Kimine göre iyi kimine göre kötü bir firma. Ne kadar memnun kişi varsa garanti o kadar da mutsuz kullanıcıları olmuştur.
Ben daha önceden aboneydim ve abone olduğum güne lanet okudum. Berbat, ilgisiz, işlerine gelince duymazlıktan gelen firmaydı. 16 Mbps paketten aldığım download ve upload hızını toplasan 0.50'ye ulaşmazdı hatta daha az değerlere sahipti.
Kısaca ben önermiyorum bu firmayı. Sizin yerinizde olsam WiFi açarım binada kullanan varsa gider sorardım" memnun musunuz? "diye. Çünkü lokasyona göre hizmet kalitesi değişiyor.

Kimine göre iyi kimine göre kötü bir firma. Ne kadar memnun kişi varsa garanti o kadar da mutsuz kullanıcıları olmuştur.
Ben daha önceden aboneydim ve abone olduğum güne lanet okudum. Berbat, ilgisiz, işlerine gelince duymazlıktan gelen firmaydı. 16 Mbps paketten aldığım download ve upload hızını toplasan 0.50'ye ulaşmazdı hatta daha az değerlere sahipti.
Kısaca ben önermiyorum bu firmayı. Sizin yerinizde olsam WiFi açarım binada kullanan varsa gider sorardım" memnun musunuz? "diye. Çünkü lokasyona göre hizmet kalitesi değişiyor.
Altyapı çok önemli

Bu olay altyapıya dayalı bir şey :) Sizin altyapınız kötü ise yapabilecekleri hiçbir şey yok. Alt yapı olduğu halde ttnetten 5mbps zor görürken şuan Turknet'te 89 mbps download 8mbps upload alıyorum. Oldukça da memnunum :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Altyapım zaten vardı. Altyapım olmasa zaten bana size hizmet veremeyiz diye söylerler.
Yanlış yaptığınız bir şey vardır muhtemelen modemden vdsl açmadınız ya da turknet vdsl alt yapınızı aktif etmemiştir. İlk 1 ay bende bu sorunu yaşadım adsl'den geçtiğim için.

Görüşleriniz nelerdir?
Önerir misiniz?
türk net adamdır krdsm. bz vodafone , süperonline ,türk telekom bunlarn 3 ünüde kullandık hepsi aşırı fiyatlar almalarına ragmen istediğimiz neti veremedi. + taahhüt sorunu vardı
aga türknete bi geçtik adamlarda ilgi var arıza yok istediğinin üstünde neti sana bi şekilde sağlıyolar ve diğer firmaların en az %20 daha ucuz fiyatına ..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,724
Üyeler
185,791
Son üye
jhiniet
Geri