Valla türk Telekom dan geçtim ilaç gibi geldi ki alt yapım çok iyi değil 35 MB lik paket kullanıyorum türk telekomun 200 kb verdiği int. Den sonra şahsen ilaç 25 hz m gayet memnunum 100/100 alt yapına bağlıSuperonline'ın en son 20mbps için 120₺ fiyat çıkarması artık yeter etti. ISS değiştireceğiz.
Şuan en makul tercih Turknet gibi.
Görüşleriniz nelerdir?
Önerir misiniz?
Önermiyorsanız neyi önerirsiniz?
hocam alakasız ama sen bilgisayar alacaktın ne yaptın hallettin mi ne aldınValla türk Telekom dan geçtim ilaç gibi geldi ki alt yapım çok iyi değil 35 MB lik paket kullanıyorum türk telekomun 200 kb verdiği int. Den sonra şahsen ilaç 25 hz m gayet memnunum 100/100 alt yapına bağlı
Ben firma ile çok sorun yaşayan kullanıcılardanım. Yakın zamanda da firmayı THH'ne vereceğim.Superonline'ın en son 20mbps için 120₺ fiyat çıkarması artık yeter etti. ISS değiştireceğiz.
Görüşleriniz nelerdir?
Önerir misiniz?
Ben kullanıyorum gayet memnunum en mantıklısı türknetti o yüzden tercih ettim, taahhüt olmaması da büyük olay.Superonline'ın en son 20mbps için 120₺ fiyat çıkarması artık yeter etti. ISS değiştireceğiz.
Görüşleriniz nelerdir?
Önerir misiniz?
Altyapı çok önemliKimine göre iyi kimine göre kötü bir firma. Ne kadar memnun kişi varsa garanti o kadar da mutsuz kullanıcıları olmuştur.
Ben daha önceden aboneydim ve abone olduğum güne lanet okudum. Berbat, ilgisiz, işlerine gelince duymazlıktan gelen firmaydı. 16 Mbps paketten aldığım download ve upload hızını toplasan 0.50'ye ulaşmazdı hatta daha az değerlere sahipti.
Kısaca ben önermiyorum bu firmayı. Sizin yerinizde olsam WiFi açarım binada kullanan varsa gider sorardım" memnun musunuz? "diye. Çünkü lokasyona göre hizmet kalitesi değişiyor.
Altyapım zaten vardı. Altyapım olmasa zaten bana size hizmet veremeyiz diye söylerler.Altyapı çok önemli
Bu olay altyapıya dayalı bir şeyKimine göre iyi kimine göre kötü bir firma. Ne kadar memnun kişi varsa garanti o kadar da mutsuz kullanıcıları olmuştur.
Ben daha önceden aboneydim ve abone olduğum güne lanet okudum. Berbat, ilgisiz, işlerine gelince duymazlıktan gelen firmaydı. 16 Mbps paketten aldığım download ve upload hızını toplasan 0.50'ye ulaşmazdı hatta daha az değerlere sahipti.
Kısaca ben önermiyorum bu firmayı. Sizin yerinizde olsam WiFi açarım binada kullanan varsa gider sorardım" memnun musunuz? "diye. Çünkü lokasyona göre hizmet kalitesi değişiyor.
Yanlış yaptığınız bir şey vardır muhtemelen modemden vdsl açmadınız ya da turknet vdsl alt yapınızı aktif etmemiştir. İlk 1 ay bende bu sorunu yaşadım adsl'den geçtiğim için.Altyapım zaten vardı. Altyapım olmasa zaten bana size hizmet veremeyiz diye söylerler.
Senin adına söylemiyorum genel olarak internette en önemli şey altyapıAltyapım zaten vardı. Altyapım olmasa zaten bana size hizmet veremeyiz diye söylerler.
türk net adamdır krdsm. bz vodafone , süperonline ,türk telekom bunlarn 3 ünüde kullandık hepsi aşırı fiyatlar almalarına ragmen istediğimiz neti veremedi. + taahhüt sorunu vardıSuperonline'ın en son 20mbps için 120₺ fiyat çıkarması artık yeter etti. ISS değiştireceğiz.
Görüşleriniz nelerdir?
Önerir misiniz?