efesu
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 29
- İsim
- Ahmet Taş
Ocak 15 den beri sapphire 7900xtx kullanıyorum monitörüm 43 inç 4k şöyle söyleyim kart efsane soğutması kas gücü ama zamanında 2070 kullanan biri olarak nasıl anlatayım yani nvidia renk olarak ince detaylar olarak amd daha üstün diyebilirim. Yani mesala fh5 oynarken elektrik direklerinin telleri kesik kesik şekillerin sonradan oluşması gibi. Fsr muhabbetine hiç girmiyorum bile ama nvidia vram de bu kadar cimri olmaya devam ederse çok kaybeder bende 5000 serisi bekliyordum ama vramdan dolayı vazgeçtim. Uzun lafın kısası imkanım olaydı 4090 alırdım ama bu kartım hiç fena değil f/p olarak amd ye devam gönül rahatlığıyla önerebilirsin driver çökme atma söz konusu değil...Merhaba arkadaşlar geçenlerde müşterime 7900xt aldık performansı çok etkiledi beni ve en ufak problem sorun görmedim.
Uzun süre kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim uzun vadede 2k oyunculukta müşterilerime önerebilirmiyim.
Genelde 4070 ti ve üzeri kartlar öneriyorum ancak fiyat konusunda ciddi manada 4070 super seviyelerinde Pulse serisi bile Çok ısınmıyor, RTX 5000 serisi hali hazırda GDDR7 bellekler yüzünden 4000 serisine oranla daha pahalı maliyetler yüzünden konuşulan fiyatların üstünde gelme ihtimali çok yüksek ve yeni yıl itibari ile 4000 serisi stokları bitmesiyle Yeni partide üretime devam edilen 4000 serisi ürünler Şuankinden %25 daha pahalı gelecek doğal olarak 5000 seriside bu zamlardan etkilenecek bu noktada 25-30k seviyelerinde 7900xt bu fiyatlar ile devam ederse büyük ihtimalle En çok tercih edilen kartlardan biri olacak Şahsen ben kendi bilgisayarımda 5080 veya 5090 alma tarafındayım ancak bu fiyatlara baktığımızda 7900xtx bana daha cazip gelmeye başladı sizlerinde görüşleriniz benim için çok önemli sizler 7900xt hakkında ne düşünüyorsunuz , Yorumlarda belirtirseniz çok sevinirim hayırlı forumlar.