Superonline cayma bedeli var mıdır?

Archley

80+
Reaksiyon skoru
24
Bu süper ISS firması 35 Download 6 Upload pakete 7 Download 2 Upload veriyor. Yetmezmiş gibi 140 TL fiyat çekiyorlar 35 Mbps'ye. Şu konuyu bile klavyeye vura vura yazıyorum. Arasak bir şey değişmiyor. En son karar olarak iptal ettirip TurkNet'e geçmeyi düşünüyoruz cayma bedeli ücreti ne kadardır?
Adı Superonline olup sadece online olan firmanın karşılığına TurkNet bana 100 Mbps interneti 100 TL'ye veriyor.

Bağlantı paylaşır mısın?
+
Cayma bedeli faturanıza ek vergiler hesaplanarak eklenir. Kalan ay sayısı nedir?

Ben Türk telekoma abone oluyordum ucuz kurtuldum maalesef tahattutlu ise gecmis olsun kol gibi ödersiniz

Turkcelli arayıp cayma bedeli miktarını öğren. Büyük ihtimal pahalı bir fiyat çıkar. O yüzden taahhüt sonunda turknete geçmen en iyisi olur.
Ama yine de ara sor kaç TL olduğu bedelin.

Belirli bir yüzdelik değerindeki hızı veremiyorsa THH ile taahhüt ödemeden sözleşmeyi feshedebilirsiniz.

Arayıp sorucam cevap alınca gelicem.

Bu süper ISS firması 35 Download 6 Upload pakete 7 Download 2 Upload veriyor. Yetmezmiş gibi 140 TL fiyat çekiyorlar 35 Mbps'ye. Şu konuyu bile klavyeye vura vura yazıyorum. Arasak bir şey değişmiyor. En son karar olarak iptal ettirip TurkNet'e geçmeyi düşünüyoruz cayma bedeli ücreti ne kadardır?
Adı Superonline olup sadece online olan firmanın karşılığına TurkNet bana 100 Mbps interneti 100 TL'ye veriyor.
1636739931620.png
bir kısmını onlar ödüyor

1984 çıkma film izliyordum tam bir 1984 havası veriyor ortalama 45p felan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Onlar ödüyor ama 120 TL'ye kadar. @Spermman

Arayıp sorucam cevap alınca gelicem.
Öncelikle havadan yere direk cayman, yüksek bir cayma bedelini ödettirebilirler
Fakat bu dediğin hızları kaydet [Tarihi ile kaydet ki kanıt değeri taşısın]
1 2 hafta sonra yine devam ediyorsa aynı hızda bu kanıtlarla Tüketici mahkemesine başvur derim

Belirli bir yüzdelik değerindeki hızı veremiyorsa THH ile taahhüt ödemeden sözleşmeyi feshedebilirsiniz.
BTK onu 2Mbps civarı olarak belirlemişti yanılmıyorsam.
En son öyle duymuştum.

Geri