birden neden ilgiyi kesti?

Saintes Maries

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,164
yaklaşık 1 ay önce hoşlandığım kıza onu sevdiğimi söylemiştim çok da iyi dönüş almıştım. en yakın arkadaşı yanıma gelip onun benden hoşlandığını söylemişti. her şey iyi ilerliyodu yakın zamanda whatsaptan ona yazdığım mesajların ekran görüntüsünü sınıftan başka bir erkeğe attığını öğrendim. ona o konu hakkında hiçbirşey söylemedim. ama son 1 haftadır bana bir şey yazmıyor ya da benimle fazla vakit geçirmiyor. hani bir hata mı yaptım diye düşünüyorum ama hiçbir şey yapmadım ya da onun hakkında birine bir şey söylemedim. sizce sorun ne, bitti mi?

yaklaşık 1 ay önce hoşlandığım kıza onu sevdiğimi söylemiştim çok da iyi dönüş almıştım. en yakın arkadaşı yanıma gelip onun benden hoşlandığını söylemişti. her şey iyi ilerliyodu yakın zamanda whatsaptan ona yazdığım mesajların ekran görüntüsünü sınıftan başka bir erkeğe attığını öğrendim. ona o konu hakkında hiçbirşey söylemedim. ama son 1 haftadır bana bir şey yazmıyor ya da benimle fazla vakit geçirmiyor. hani bir hata mı yaptım diye düşünüyorum ama hiçbir şey yapmadım ya da onun hakkında birine bir şey söylemedim. sizce sorun ne, bitti mi?
Senin bişey yapmana gerek yok ki. Sıkıldı mı giderler işte böyle.
Bu arada önce senin ilişkini kesmen gerekiyordu çünkü senin konuşmalarını 3. kişiyle paylaşması hiç etik değil.

Hacım boşver hayır gelmez ondan, başka erkeğe mesajlarını atması hoş değil bunu ona söyle, saçma bir durum boşver ilgi bağımlısı kızın biri.

bilinçli yaptığı bir şey ama, belki pişman olmuş da bir daha yapmaz diye düşünmüştüm.
İyi kalpli değilsin. Kendini ucuza satmışsın. Ama psikolojik koruman bunu "iyi kalple böyle düşünmüştüm" dedirttiriyor.

Sert olmuş olabilirim ama artık ağırlığınızı koyun. Erkeksiniz siz ya. Kırbacı kadınlara vermeyin.

İyi kalpli değilsin. Kendini ucuza satmışsın. Ama psikolojik koruman bunu "iyi kalple böyle düşünmüştüm" dedirttiriyor.

Sert olmuş olabilirim ama artık ağırlığınızı koyun. Erkeksiniz siz ya. Kırbacı kadınlara vermeyin.
önerin için sağ ol. bir dahaki karşılaşmamızda kafa göz dalacağım.

Banada aynısı oluyor galiba son bir haftadır çok konuşmuyoruz soğuk davranıyor sigara içtiğini öğrendim bu gün, ne yapacağını bilmiyorum

Önce git çocuğa neden konuşmalarımızı atıyorsun karaktersizsin de dön arkanı git başka kızlarla takıl sanki hayatının aşkıydı ileride hiç ilişkiniz olmayacak gibi hareket etmeyin her ilişki elbet biter koy gitsin en sonunda yüz vermeyince kendileri dönüyorlar dönmese bile zaten takıldığın diğer kızlar var %80'i birbirinin aynısı hatta daha fazlası o yüzden bi fark olmaz senin için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,145
Üyeler
195,550
Son üye
qwertyz
Geri