yav bele tanımadığına hoşlananı anlamıyım bir de önden planlayıp olacak iş mi bunlar biz belkime cahiliz önce arkadaş olursun normalce sonradan varsa hoşlanmaya başlarsın karşılıklıysa olur belkide bizim kafamız çalışmıyor eski püküllerden joker kandes ve ben kaldım
kankam ben engelli bir insanım ve tipim ortalama veya kişisine göre ortalamanın altı 4 yıldır hiç bir kızla anlaşamadım anlaşsam bile malum engelli olduğum için kimse benimle '' ilişki '' kafasına girmedi ve o zamanlar gerçekten çirkindim ondan sonra bir kızla tanıştım benle arkadaş oldu 2 yıl yakın arkadaşım kaldı kendisi çok iyi niyetli mükemmel hayalimdeki kadın gibiydi ve ben kolay kolay insan sevebilecek bir insan değilim hatta genelinden nefret bile ederim bir gün otururken bana senden hoşlanıyorum seviyorum dedi şok oldum bende onu seviyordum fakat neden benim gibi çirkin ve engelli biriyle olmak istesin kafasındaydım şu an 3. yılımızdayız sana şöyle diyim biri seni sevicekse senin kusurların ve engellerin ile sevmeli konuştuğun kızın kişiliğini bilmiyorum fakat eğer senin kişiliğini seviyorsa dış görünüşün de iyi gelmiştir o yüzden açıl şansını dene kaybedeceğin hiç bir şey yok içinde tutup kendini içten içe yok etme açıl en azından reddedilsen bile içinde his kalmaz yukarda anlatmak istediğim şey eğer biri sana aşık olmuşsa kişiliğine aşık olsun tipine feya fiziğine değil.
Önemseyip cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. Bende aslında pek fiziksel görünüşe takılmam dert etmem kendime. Ama açıldıktan sonra onun ilgisi yoksa ve tuhafıma giderse benim acilmam ben o zaman yıkılırım. Çok takıntılı biriyim herşeyim doğru dürüst olsun hiç sorun olmasın istiyorum yaşantım bu şekilde. Sadece ilişki meseleleri değil sıradan bir işimi bile sorunsuz halletmek istiyorum sorun çıktığında bu beni çok etkiliyor haftalarca düşünüp dertleniyorum
Önemseyip cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. Bende aslında pek fiziksel görünüşe takılmam dert etmem kendime. Ama açıldıktan sonra onun ilgisi yoksa ve tuhafıma giderse benim acilmam ben o zaman yıkılırım. Çok takıntılı biriyim herşeyim doğru dürüst olsun hiç sorun olmasın istiyorum yaşantım bu şekilde. Sadece ilişki meseleleri değil sıradan bir işimi bile sorunsuz halletmek istiyorum sorun çıktığında bu beni çok etkiliyor haftalarca düşünüp dertleniyorum
haklısın kankam bende öyle biriyim zaten ondan dolayı kimseyle adam akıllı iletişim bile kuramıyorum şu an hayatımda sevgilim ve ailemden başka kimse yok eğer gerçekten karşınızdaki kızın iyi olduğunu düşünüyorsanız açılın içinizde tutmanızın bir anlamı yok oda seviyorsa harika bir ilişkiniz olur güzel son reddederse yine güzel son en azından içinde kötü his kalmamış olur ve rica ederim daha fazla konuşmak isterseniz konuşuruz
yav bele tanımadığına hoşlananı anlamıyım bir de önden planlayıp olacak iş mi bunlar biz belkime cahiliz önce arkadaş olursun normalce sonradan varsa hoşlanmaya başlarsın karşılıklıysa olur belkide bizim kafamız çalışmıyor eski püküllerden joker kandes ve ben kaldım
haklısın kankam bende öyle biriyim zaten ondan dolayı kimseyle adam akıllı iletişim bile kuramıyorum şu an hayatımda sevgilim ve ailemden başka kimse yok eğer gerçekten karşınızdaki kızın iyi olduğunu düşünüyorsanız açılın içinizde tutmanızın bir anlamı yok oda seviyorsa harika bir ilişkiniz olur güzel son reddederse yine güzel son en azından içinde kötü his kalmamış olur ve rica ederim daha fazla konuşmak isterseniz konuşuruz
Daha çok yeni 1 hafta oluyor. Sürekli düşünüyorum aklıma geliyor. 2 gün once şöyle bir düşünceye de girdim bu kızdan önceki hoşlandığım kızlar kadar yoğun yaşadığım bir duygu yok. Gerçekten sevmiyor muyum acaba. Kendime sorduğum bu soruyu yanıtlamak için biraz bekleyeceğim. Sevmediğim birinin zihnini meşgul edip hayal kırıklığına uğratmak istemem
Durduk yere görüp hoşlandım demedim ki. Elbette bir diyaloğum var kendisiyle ama öyle çok samimi değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
Daha çok yeni 1 hafta oluyor. Sürekli düşünüyorum aklıma geliyor. 2 gün once şöyle bir düşünceye de girdim bu kızdan önceki hoşlandığım kızlar kadar yoğun yaşadığım bir duygu yok. Gerçekten sevmiyor muyum acaba. Kendime sorduğum bu soruyu yanıtlamak için biraz bekleyeceğim. Sevmediğim birinin zihnini meşgul edip hayal kırıklığına uğratmak istemem
size katılıyorum ben şu anki sevgilime güvenmek ve gerçekten sevdiğimi düşünmek için 2 yılımı harcadım 2 yılın sonunda anca sevdiğime ikna oldum çünkü rüyamda gördüm kıskandım hemde çok kıskandım eli ufacık kesilse bile kalbim parçalanıyor hızlanmaya iştahım kaçmaya başlıyordu bu tarz durumlarda daha fazla vakit geçirerek gerçekten aşık olup olmadığınızı sorgulamak en doğrusudur.
size katılıyorum ben şu anki sevgilime güvenmek ve gerçekten sevdiğimi düşünmek için 2 yılımı harcadım 2 yılın sonunda anca sevdiğime ikna oldum çünkü rüyamda gördüm kıskandım hemde çok kıskandım eli ufacık kesilse bile kalbim parçalanıyor hızlanmaya iştahım kaçmaya başlıyordu bu tarz durumlarda daha fazla vakit geçirerek gerçekten aşık olup olmadığınızı sorgulamak en doğrusudur.
Sana bir tavsiye vermiyorum sadece içimi dökmek istiyorum
İnsanlık tarih boyunca hep ikili ilişkileri oldu doğası gereği karşı cinsten (kadin erkek fark etmeden) birinden bir çoğundan hoşlandığı sevdi yada aşık oldu nasıl derseniz ama günümüzdeki noktaya bakıyorum sözde modern insan gelişmiş insan diyoruz ama insanlar taciz korkusundan dolayı sevdiklerine açılamıyor. Şimdi buna demekki korkusu aşkından oteymis yeterince sevmemiş diyen olacaktır ama durum o kadar basit değil adam hayatı boyunca yalan yüzünden hayatının igrenclesmesini istemiyor haklı olarak korkuyor. Eski insanlara ilkeliz diyoruz da en azından eski insanlar doğasını yaşayabiliyordu.( eskiden şöyleydi böyleydi diye ileri üç örnekler hariç) eski insanlardan gelişmişiz diyoruz acaba İnsanlık ilerliyor mu yoksa bitiyor mu bu bazen kafamı çok karıştırıyor.
hocam bir kızın ilk adımı atması için köpek gibi aşık falan olması lazım. En mantıklı önerim kız senin ondan hoşlandığının farkına vardırtmak olur. Şuan kız belki senden hoşlanmıyor aklına bile gelmiyorsun insan gibi yaz ben senden hoşlanıyorum diye. Hiç değilse kız senin ondan hoşlandığını bilsin elbet birgün oturup düşünecek çünkü bunla ben olur muyum diye bide tacizci falan zannetmesin yazmışsın eğer o kız sen öyle bişey yazdığın için seni tacizci gözüyle falan görmeye kalkarsa zaten o kız ucubenin tekidir iyiki olmamışız diyip sevinebilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam zaten bir ilişkide fizik tip ne kadar götürecek allah aşkına 2-3 ay idare eder böyle şeyler gerçekten her şey karakterinde bitiyor kafa yapısı vs.
Aslında zamanında bana ilk adımdan da öteye giden ulaşmaya çalışan bir kız olmuştu. Ama bu yakınlaşmayı akrabalarım üzerinden denemiş onlarda benden gizlemiş bundan çok sonra ağızlarından kaçırdılar öğrendim. Hala kim olduğunu bilmiyorum ama öğrenmeye çalışmadığım için o kişinin istemeden kalbini kırdığım içinde pişmanlık duyuyorum. Siz bunu yazınca aklıma geldi kim olduğunu öğrenip bir özür dileyeyim.
yardımcı olmama sevindim kankim umarım her şey istediğin gibi olur tipini kötüyse bile dert etme benim de kötü ama seven seviyor canınızı sıkmayın kendinize biraz daha zaman verin ve onun yanında nasıl hissettiğinize dikkat edin gelişme olursa paylaşmanızı çok isterim kendisi olgun biriyse zaten sizin kişiliğinize odaklanacak biridir.