Filtre Kahve Hakkında Sorularım Var

4RSL4NN

80+
Reaksiyon skoru
86
1. kahveyi demlerken ölçek ve süre ne kadar olmalı (bende french press var)
2. sizin sevdiğiniz veya önerdiğiniz kahve markası nedir
3. kahvenizi süt ile mi su ile mi demliyorsunuz (ölçek değişiyormusunuz ) örn suda 1 bardak başına 1tatlı kaşığı sütlde 1bardak başına 1 yemek kaşığı faln değişiyor mu?

1. kahveyi demlerken ölçek ve süre ne kadar olmalı (bende french press var)
2. sizin sevdiğiniz veya önerdiğiniz kahve markası nedir
3. kahvenizi süt ile mi su ile mi demliyorsunuz (ölçek değişiyormusunuz ) örn suda 1 bardak başına 1tatlı kaşığı sütlde 1bardak başına 1 yemek kaşığı faln değişiyor mu?
1. Benim Kullandıgım Ölcek yarısından biraz fazla su doldurup Üzerine 2-3 Kasık Filtre Kahve atma.
2.Tchibo Profesyonal, Gold veya Olivium. Başlangıc olarak önerebileceklerim.
3. Su İle. Evet Damak zevkine,Sertlik Oranına Göre Değisir.

1. Benim Kullandıgım Ölcek yarısından biraz fazla su doldurup Üzerine 2-3 Kasık Filtre Kahve atma.
2.Tchibo Profesyonal, Gold veya Olivium. Başlangıc olarak önerebileceklerim.
3. Su İle. Evet Damak zevkine,Sertlik Oranına Göre Değisir.
french pressin kaç ml
benimki 1L

Dipnot: Kahveyi ilk başta Koyup Sonra Su koyabilir Yada Tersini yapıp ilk suda koyabilirsiniz. Benim ilk başta su koymam barista tarafından öğrendiğim bir yöntemdir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

french pressin kaç ml
300 galiba.

Filtre kahve makinesi ile daha iyi oluyor, French press hem zahmetli hemde kahvenin tadını tam alamıyorsun. 3 bardak için 3 kaşık kahve atıyorum. Şekersiz sütsüz sade içiyorum. Jacobs monarch yeşil paket kullanıyorum.

Filtre kahve makinesi ile daha iyi oluyor, French press hem zahmetli hemde kahvenin tadını tam alamıyorsun. 3 bardak için 3 kaşık kahve atıyorum. Şekersiz sütsüz sade içiyorum. Jacobs monarch yeşil paket kullanıyorum.
3 tatlı kaşığı mı yemek kaşığı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,446
Üyeler
188,937
Son üye
jg g kjhhlhh
Geri