🔥İndirim Getir'den Çok Ucuza Aburcubur Nasıl Alınır?

35 TL üzeri alışverişe 30 TL indirim gelmişti bana, 5 TL ye 30 TL lik ürün alıcaktım fakat 10-15 dk sonra kayboluyor başka bir kampanya geliyor. Sık sık takip edin.
En iyisi 35/30 herhalde. Bana en iyi o gelmişti. Ama kullanmadım hiçbir şey alasım gelmedi o an.

25/20 kullandım birkaç kez, bir kez de 40/30 kullandım.

Yok öyle bir şey sürekli falan gelmiyor yeni hesap kart ve numara ise ilk 5 alışverişe geliyor

Poşet çok güzelmiş mor mor.

hocam en az 10 kere aldım arada denk geliyor
Ben aylardır kullanıyorum getiri yazdan beri farklı hesaplar ile almışsındir ilk başlarda geliyordu arada getir yemekte indirim geliyor diğerleri sıradan simit falan veriyor nugger gibi bu arada market alışverişi normal olarak indirimsiz getirden daha ucuz

Ben aylardır kullanıyorum getiri yazdan beri farklı hesaplar ile almışsındir ilk başlarda geliyordu arada getir yemekte indirim geliyor diğerleri sıradan simit falan veriyor nugger gibi bu arada market alışverişi normal olarak indirimsiz getirden daha ucuz
bana her hafta geliyor bu indirimlerden siz de 1 hafta hiç girmeyin uygulamaya aktiflik az olunca verir belki

Tarayıcıdan kampanyalara bakılıyor mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1637508017421.png

Hocam bu mu?
Benim adrese gelen seçili ürünleri görseniz kafayı yersiniz😤

Son düzenleme:
Arkadaşlar getir yemek DEĞİL. Normal getir kısmından, market alışverişi kısmından kullandığım bir kampanya ile bu ürünleri 11,91 TL'ye almış bulunmaktayım.

Alıntıyı görüntüle

Sürekli 35 TL üzeri alışverişe 30 TL indirim, 40 TL üzeri alışverişe 30 TL indirim gibi kampanyalar geliyor. Bende 40 TL üzeri alışverişe 30 TL indirimi kullanarak ucuza bu ürünleri aldım.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Sadece abur cubur değil tüm market ürünleri için geçerli oluyor. Sizde uygulamaya girip kampanyalar kısmına bakın belki gelmiştir sizede.
beni bu durumdan haberdar ettigin için teşekkurler yıgıdum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,305
Üyeler
187,314
Son üye
ces-0717
Geri