Hadi birbirimize Anime önerelim

Gyakuten Saiban: Sono Shinjitsu Igi Ari 2 sezon hem polisiye gibi ama ana konu mahkeme üzerine izlenir bence.
Bahsettiğin animeyi bilmiyorum ama genelde polisiye animeleri sıkıcı oluyor ama bir şans vermek lazım tabi

çizgi film çocuklar içindir amime yetişkinler içindir sen çizgi filim dediğinde şirin baba izliyoruz gibi oluyor
Tek nedeni aşırı önyargı animelere karşı fikri olmayıp animeleri gömenler çok fazla sırf gömmek için konuşanlar çok.

Anime net çizgifilmdir ya. Halen neden inkar ediyorlar animeciler anlamıyorum :D
Hocam bu inkar etme olayı artık eskide kaldı millet farkında çizgi film olduğunun. Böyle tek tük nadir çıkar arada çizgi film değil diyenler. Eskiden çok fazlaydı.

Benim önerilerime gelecek olursak şu üç konumu inceleyebilirsiniz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

çizgi film çocuklar içindir amime yetişkinler içindir sen çizgi filim dediğinde şirin baba izliyoruz gibi oluyor
Animenin çocuklar için olanları da var. Her anime yetişkinlere hitap etmez.

Bahsettiğin animeyi bilmiyorum ama genelde polisiye animeleri sıkıcı oluyor ama bir şans vermek lazım tabi
Aslında tam polisiye değil cinayet davalarına bakan bir avukatın davları üzerine kurulu anime ama herkese hitap etmeyebilir..

Animesini izlemedim ama full metal alchemist güzel bir mangadır animesininde çok farklı olacağını düşünmüyorum izleyebilirsin

Ben başlıyorum Mushoku Tensei: Isekai Ittara Honki Dasu şuan 2.sezonunun yeni bölümleri geliyor, harika bir isekai animesi olduğunu düşünüyorum, izlemenizi tavsiye ederim.(Benim favorimdir)
Death Note yazan yok mu gerçekten?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O animeye o kadar zaman harcayacağıma naruto izlerim

"Hadi birbirimize sövelim" diye okudum 🤦‍♂️

Geri